ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.12.12

Νέα δημοσκόπηση της MRB... Όλη η έρευνα

Στην πρόθεση ψήφου, σύμφωνα με τις εξαμηνιαίες τάσεις της MRB, ο ΣΥΡΙΖΑ προηγείται με ποσοστό 22,1%, ενώ η Νέα Δημοκρατία συγκεντρώνει ποσοστό 20,1%. Τρίτο κόμμα αναδεικνύεται η Χρυσή Αυγή με 9,3% και ακολουθούν: ΠΑΣΟΚ (6%), Ανεξάρτητοι Ελληνες (5,5%), Δημοκρατική Αριστερά (4,4%), ΚΚΕ (4,2%) και Οικολόγοι Πράσινοι (2,4%). Άλλο κόμμα απαντά το 3,1%, Λευκό το 1,1%, Άκυρο το 6,3%, ενώ αδιευκρίνιστη είναι η ψήφος για το 22,9% των ερωτηθέντων.
 Στην εκτίμηση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ διευρύνει τη διαφορά και προηγείται με ποσοστό 28,7%, ακολουθούν η Νέα Δημοκρατία με 26,1%, η Χρυσή Αυγή με 12,1%, το ΠΑΣΟΚ με 7,8%, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες με 7,1%, η Δημοκρατική Αριστερά 5,7%, το ΚΚΕ 5,4%, οι Οικολόγοι Πράσινοι με 3,1% και Άλλο Κόμμα 4%.

 

 Περισσότερα εδώ
thrakisnews@gmail.com

1 σχόλιο:

Γιώργος Π. είπε...

Μην τα πιστεύετε, φτιαχτά είναι όλα για να παρασύρουν τον κόσμο στο αποτέλεσμα που θέλουν. Είναι δυνατόν να πιστεύει ακόμα ο κόσμος ότι ο Σαμαράς είναι καταλληλότερος πρωθυπουργός;;; Που ακολουθεί ακόμα τα μνημόνια και την οικονομική εξαθλίωση της χώρας; Που ήταν αντι-μνημονιακός και καλά προεκλογικά και συνεχίζει πλέον την ίδια πολιτική Παπανδρέου; Για το ΠΑΣΟΚ δεν το συζητάω.. ούτε 3% δεν θα πιάσει..