ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.4.13

"ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΣΗΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΣΩΜΑΤΟΣ" ΑΠΟ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑ ΝΕΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΙΦΝΙΔΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΤΑΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΟΤΙ ΝΔ ΚΑΙ "ΡΟΖ" ΕΓΧΩΡΙΑ ΤΡΟΙΚΑ ΕΠΙΑΣΑΝ ΠΑΤΟ

Με τρεις συγκεκριμένες πολιτικές ενέργειες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς σχεδιάζει να ανατρέψει το σκηνικό, αιφνιδιάζοντας «φίλιες και εχθρικές» πολιτικά δυνάμεις...
Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουν τα Παραπολιτικά, φέρεται αποφασισμένος να προχωρήσει στη δημιουργία νέου κόμματος, να το βαπτίσει με ονομασία που θα παραπέμπει σε πολιτικές προοπτικές (εδώ γελάμε) και ανανεωτική παρέμβαση και τρίτον να προχωρήσει σε εκλογικό αιφνιδιασμό.
Οι λόγοι πίσω από την τριπλή αυτή πρωτοβουλία Σαμαρά στοχεύει αρχικά στο να "βοηθηθεί" ο λαός και το εκλογικό σώμα , το οποίο έχει αποδείξει ότι εκβιάζεται - χειραγωγείται εύκολα αλλά και έχει μνήμη "χρυσόψαρου", να "ΞΕΧΑΣΕΙ" πιο εύκολα  την τυραννία της Ροζ εγχώριας Τρόικας και ειδικά της ΝΔ μετά από τις τραγελαφικές κωλοτούμπες του ίδιου του Σαμαρά ο οποίος εξελήχθηκε ως ο φανατικότερος οπαδός της Μνημονιακής πολιτικής  αλλά και έχει ασπαστεί  αναντίρητα την Γερμανική Ηγεμονία και τον Μερκελισμό!
Ο κ. Σαμαράς θεωρεί ότι ο διευρυμένος χαρακτήρας ο οποίος θα συμπεριλάβει και τα δύο δεκανίκια του στην κυβέρνηση του , θα καταστήσει δυνατή την προσέλκυση ψηφοφόρων και στελεχών από άλλους πολιτικούς χώρους κι έτσι θα ισοσταθμίσει τυχόν απώλειες από εσωκομματικές αντιδράσεις.
Ο δεύτερος λόγος έχει να κάνει με την λαϊκή ψυχολογία (ΜΝΗΜΗ ΜΕ ΚΟΝΤΑ ΠΟΔΑΡΙΑ) αλλά και τα γονίδια της οπαδικότητας που ενδόμυχα ακόμα υπάρχουν στον ευκολόπιστο και "κομματικά φανατικό" ΈΛΛΗΝΑ ΨΗΦΟΦΌΡΟ , καθώς εκτιμάται ότι το νέο κόμμα θα απορροφήσει τη μεγάλη διαρροή από τη ΝΔ προς χώρους είτε συγγενείς είτε ιδεολογικώς αντίθετους που θα προκύψει από την οργή των πολιτών οι οποίοι εμφανίζουν δυσπιστία στις διαβεβαιώσεις ότι υπάρχει φως στο τούνελ και θα θεωρήσουν ότι παραπλανώνται για ακόμα μια φορά.
Ο τρίτος λόγος που αφορά κυρίως τον εκλογικό αιφνιδιασμό έχει να κάνει κυρίως με τον Χρόνο. Ο Σαμαράς στοχεύει στο να κερδίσει την λιγότερη δυνατή φθορά που έχει η ΝΔ για να μην καταντήσει σαν το πρώην κρατεό ΠΑΣΟΚ που όπως όλα δείχνουν δεν θα δεί ούτε την οριακή είσοδο του στην βουλή. Μην ξεχνάμε ότι τα νέα μετρά απλά θα ψηφισθούν και αν οδηγηθούμε σε εκλογές δεν θα τα έχουν νοιώσει στο πετσί τους οι εξαθλιωμένοι έλληνες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: