ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.13

ΒΡΙΣΚΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ!!.Ο ΕΦΟΡΑΣ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ..ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΥ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΛΑΙΓΕΣΑΙ...

Του χρωστάει δεκαπλάσια ο ΕΟΠΥΥ αλλά η Α' ΔΟΥ του κατάσχει το σπίτι του.

 


επιμέλεια Κική Τσεκούρα, medlabnews.gr
Κραυγή αγωνίας στέλνει ο ιατρικός κόσμος και το σύνολο της ιδιωτικών παροχών υγείας προς τον ΕΟΠΥΥ και την πολιτική ηγεσία του Υπ. Υγείας να εφαρμόσουν ΑΜΕΣΑ τις εντολές του Πρωθυπουργού και να αποπληρώσουν τα παλαιά και νέα χρέη του ΕΟΠΥΥ ύψους πάνω από 1,5 Δις ευρώ (για το 2012 έχουμε λάβει μόνο προκαταβολές), καθώς άρχισαν οι ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ. Ενώ η διοίκηση του οργανισμού έχει ενημερωθεί για ύπαρξη δεκάδων τέτοιων περιπτώσεων, επιδεικνύει απάνθρωπο προσωπείο προσπαθώντας διακαώς να αναχαιτίσει νομικά τις δίκαιες δικαστικές αποφάσεις εις βάρους του, επιδεικνύοντας πλήρη αδιαφορία για τις συνέπειες της οικονομικής καταστροφής των ιατρών και των διαγνωστικών κέντρων που ατύχησαν να βρεθούν σε αδύναμη οικονομικά θέση από την πολυετή στάση πληρωμών του ταμείου.
Οργή και αγανάκτηση προκαλεί στο σύνολο των ιατρών αλλά και στην Ελληνική Κοινωνία η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ της μοναδικής οικίας ιατρού από την Α’ ΔΟΥ Αθηνών για χρέη ύψους 14000 ευρώ στην εφορία, τη στιγμή που ο ΕΟΠΥΥ οφείλει δεκαπλάσιο ποσό στο συγκεκριμένο πολίτη που χάνει το σπίτι του από την εγκληματική ανικανότητα του δαπανηρού διοικητικού μηχανισμού του ΕΟΠΥΥ να εκκαθαρίσει τις οφειλές του και να αποπληρώσει τα βεβαιωμένα χρέη του. Και ενώ εντείνεται η πίεση από την τρόϊκα να διατεθούν τα χρηματικά ποσά που υπάρχουν στο γενικό λογιστήριο του κράτους, ο ανίκανος διοικητικός μηχανισμός αδυνατεί να τα αποδώσει στους δικαιούχους ! Ακριβώς στην ίδια κατάσταση κινδυνεύουν να βρεθούν και άλλοι ιατροί ή πιστωτές του ΕΟΠΥΥ. 
ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΙΑΤΡΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΚΑΤΑΣΧΟΥΝ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: