ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

24.4.13

ΣΟΚ: Ρατσιστική παράκρουση κατά Κορωπιωτών από γιο δημοκράτη!


koropi poli
Μια απίστευτη και άκρως σοκαριστική ρατσιστική ανάρτηση έκανε γύρω στις 12 το μεσημέρι της Τετάρτης στο facebook, ο γιος του Μίμη Ανδρουλάκη, του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και κορυφαίου δημοκράτη της χώρας.
Έγραψε χαρακτηριστικά ο Nicolas Androulakis (όπως «υπογράφει» στο συγκεκριμένο κοινωνικό μέσο δικτύωσης) και αποκαλύπτει το notioanatolika.gr: «Πάω για μία πολύ σημαντική δουλειά στο Κορωπί. Έχω κατεβάσει παράθυρα, τσίτα μουσική Akon feat. Πάολα Rmx με παράσιτα, μαλλί όλο πάνω με ζελέ και γυρισμένα μανίκια μέχρι τη μασχάλη για να φαίνεται καλά το τατουάζ μου. Ελπίζω να με περάσουν για δικό τους και να ζήσω».
androulakis koropi
Είναι εμφανής η υποτίμηση των Κορωπιωτών με τον πλέον αισχρό τρόπο από τον γιο ενός ανθρώπου που διεκδικεί τα... πρωτεία δημοκρατικής ευαισθησίας στον τόπο μας.
mimis koropi
Και να σκεφτεί κανείς ότι ο Μίμης Ανδρουλάκης όταν είχε επισκεφθεί το Κορωπί στις 6 Φεβρουαρίου του 2011 (φωτό) για να... προωθήσει το βιβλίο του, είχε αγκαλιαστεί από το σύνολο των πολιτών οι οποίοι έβλεπαν στο πρόσωπό του έναν πολιτικό άνδρα γεμάτο ευαισθησίες για τους απλούς ανθρώπους ανεξαρτήτως καταγωγής και κατοικίας.
Όμως ο γιός του Νικόλας τον διέψευσε το μεσημέρι της Τετάρτης με τον πλέον οικτρό τρόπο!



πηγη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: