ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

26.4.13

Βόμβα Ρουπακιώτη, εκθέτει Σαμαρά

Βόμβα Ρουπακιώτη: Η ρύθμιση αφορούσε και τον ιδιωτικό τομέα
Νέοι κλυδωνισμοί στην κυβέρνηση. Στοχοποιείται από το Μαξίμου ο υπ. Δικαιοσύνης
Σε νέα δήλωση-βόμβα προέβη ο υπουργός Δικαιοσύνης Αντώνης Ρουπακιώτης αποκαλύπτοντας ότι η ρύθμιση για την ακύρωση δικαστικών προσωρινών αποφάσεων δεν αφορούσε μόνο τους Δημοσίους Υπαλλήλους. Εξηγώντας τη στάση του, ο Αντώνης Ρουπακιώτης δήλωσε το πρωί της Παρασκευής στο Mega ότι χθες [Πέμπτη] προσπάθησαν να καταργήσουν το δικαίωμα των εργαζομένων που απολύονται να προσφεύγουν σε ασφαλιστικά μέτρα.
Με αυτή την κίνησ ο Αντώνης Ρουπακιώτης εκθέτει σύσσωμη την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον υπουργό Εργασίας, Γ. Βρούση, τον Α. Μανιτάκη και τον Γ. Στουρνάρα, οι οποίοι όπως φαίνεται γνώριζαν εκ των προτέρων. Επίσης αποκαλύπτεται συμπαιγνία και προσπάθεια παράκαμψης του υπουργού δικαιοσύνης. 
Οι εξελίξεις αυτές προκαλούν νέους τριγμούς στην κυβέρνηση, ενώ στελέχη της ΝΔ, κυβερνητικοί αξιωματούχοι και σύμβουλοι του πρωθυπουργού στοχοποιούν εκ νέου τον Αντώνη Ρουπακιώτη, ο οποίος απολαμβάνει τη στήριξη του Φώτη Κουβέλη.
Ο υπουργός Δικαιοσύνης, μεταξύ άλλων. υπογράμμισε ότι οι διατάξεις, όπως αυτές έφθασαν στο υπουργείο Δικαιοσύνης από τον γενικό γραμματέα της κυβέρνησης Τάκη Μπαλτάκο για να μελετηθούν, δεν αφορούσαν μόνο το δημόσιο τομέα, αλλά και τον ιδιωτικό τομέα. Όταν διάβασαν τις διατάξεις οι επιστημονικοί συνεργάτες του δεν πίστευαν στα μάτια τους.
Ο Αντώνης Ρουπακιώτης έκανε λόγο για τερατούργημα και επέμεινε, παρά τις αλλεπάλληλες ερωτήσεις, ότι δεν γνωρίζει ποιος «κατασκεύασε τέτοια ρύθμιση». Ξεκαθάρισε, δε, ότι κανείς δεν τον είχε ενημερώσει για τη ρύθμιση, ούτε κι εκείνος «βγήκε στη γύρα να ψάχνει» μετά ποιος την κατασκεύασε.
Ερωτηθείς για τον υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης, ο κ. Ρουπακιώτης δήλωσε ότι ο κ. Μανιτάκης κάνει μεγάλη προσπάθεια για να υλοποιηθούν οι δεσμεύσεις που έχει αναλάβει και συγκρούεται μεταξύ των δεσμεύσεων αυτών και της προσπάθειας να μην φύγουν πολλοί δημόσιοι υπάλληλοι.
Υπογράμμισε, δε: «Δεν αποτελεί μνημονιακή υποχρέωση η κατάργηση της πολιτικής δικονομίας» και κάλεσε «να μην ευτελίσουμε εντελώς το κράτος δικαίου».



sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: