ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

25.4.13

«Πόλεμος» παρασκηνίου για το επίμαχο πολυνομοσχέδιο

Παρασκηνιακός… οργασμός εν όψει της κατάθεσης του πολυνομοσχεδίου που αναμένεται να κατατεθεί αργά το βράδυ στη Βουλή, μετά τη Διάσκεψη των Προέδρων της Βουλής και τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Εκτιμάται ότι το πολυνομοσχέδιο (που θα ψηφιστεί με τη διαδικασία του κατεπείγοντος) δεν θα αφορά μόνο τη συμφωνία κυβέρνησης-τρόικας για την  εκταμίευση της επόμενης δόσης, αλλά θα περιλαμβάνονται και οι απολύσεις στο δημόσιο, το χαράτσι στα ακίνητα και τα χρέη προς την εφορία.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πολλοί υπουργοί προσπαθούν να συμπεριλάβουν και διατάξεις που τους… ενδιαφέρουν, ώστε να «βάλουν σε τάξη» εκκρεμότητες…

Εάν τελικά το νομοσχέδιο κατατεθεί αργά σήμερα, θα συζητηθεί το Σάββατο στην αρμόδια επιτροπή και θα ψηφιστεί την Κυριακή στην ολομέλεια της Βουλής.


Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: