ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

17.5.10

Κι όμως, "λεφτά υπάρχουν" ...για κάτι τέτοια! Ή πρόκειται για ευγενική προσφορά, δώρο των αδελφών ισραηλινών ναζί, συμπεριλαμβανόμενο στις αγορές ....

.............χημικών και άλλων από τη μεγάλη δημοκρατία τους;

(κλικ στην εικόνα)
Συμμετέχει σύσσωμη η ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας για να «ενημερωθεί» από τους 5 Ισραηλινούς ομιλητές-παρουσιαστές σε θέματα όπως «Απειλές», «Ειδικές απειλές εναντίον οργανισμών της εθνικής υποδομής», κλπ… κλπ… κλπ…
Μετά, ας ψαχτούμε γιατί το ψευδοκράτος στην κατεχόμενη Κύπρο, κατακτάει θέσεις και γίνεται συμπαθές στον αραβικό και ισλαμικό κόσμο!
Τώρα, χρειαζόταν ένας Ανδρέας Παπανδρέου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: