ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

18.5.10

Λεφτά για πΕΤΑμα...

thumb

Η Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης, η εταιρία δηλαδή που διαχειρίζεται την περιουσία του ΕΟΤ, πριν 7 χρόνια, ήταν ακόμα πολλά υποσχόμενη σε επιχειρηματικό επίπεδο. Το γόητρό της ήταν αδιαμφισβήτητο και απείχε ελάχιστα απ’ το να εισαχθεί στο Χρηματιστήριο… Τι μπορεί να μεσολάβησε λοιπόν και σήμερα η ΕΤΑ τελεί υπό διάλυση; Απάντηση στο ερώτημα δίνει το 36σέλοδο Πόρισμα των Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης το οποίο, αφού άφησε κωφούς και χωλούς και ασκεπείς… (μεταφορικά μιλάμε) τους συντάκτες και τους αναγνώστες του , απεστάλη στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Το ξεψάχνισμα όλων των συμβάσεων έργου και εργασίας που συνήφθησαν στην ΕΤΑ τα περασμένα χρόνια, έφερε στο φως ασύλληπτες περιπτώσεις διασπάθισης δημοσίου χρήματος μέσω ρουσφετολογικών προσλήψεων. Προσλήψεις εικονικές, προσλήψεις φωτογραφικές και προσωποπαγείς, προσλήψεις συμβασιούχων χωρίς ίχνος προσόντων με αμύθητους μισθούς, προσλήψεις υπεράριθμων, απευθείας αναθέσεις αγνώστου ταυτότητος έργων, μηνιαίες αποζημιώσεις για δικηγόρους χωρίς αντικείμενο και άλλα πολλά... εμπριμέ, ή μάλλον γαλάζια, πυκνώνουν τα ευρήματα του ελέγχου στην Εταιρία Τουριστικής Ανάπτυξης.

Ο σχετικός φάκελος αποτελεί μνημείο αυθαιρεσίας και θα έπρεπε να αποτελεί επιστημονικό σύγγραμμα και να διδάσκεται σε όλα τα Κρατικά Πανεπιστήμια των χωρών της Μπανανίας… Και βέβαια, η απερίγραπτη αυτή επιδρομή των πεινασμένων καρεκλοκένταυρων στην τουριστική ανάπτυξη οδήγησε σε συσσώρευση χρεών ασήκωτων και σε πλήρη παροπλισμό της Εταιρίας.

Και μετά αναρωτιόμαστε πώς φτάσαμε ως εδώ;

Το Ποντικι

Δεν υπάρχουν σχόλια: