ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

«Φρένο» με εγγυητική επιστολή σε φωτοβολταϊκά έως 500KW

Στην έκδοση υπουργικής απόφασης με την οποία θα θεσπίζεται η υποχρέωση κατάθεση εγγυητικής επιστολής μαζί με τις αιτήσεις για εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων μέχρι 500 KW αναμένεται να προχωρήσει σύντομα, σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, η υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Τίνα Μπιρμπίλη.  Στόχος της απόφασης, η οποία προβλέπεται από τον τελευταίο νόμο για τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας είναι να διασφαλιστεί η φερεγγυότητα των ενδιαφερόμενων επενδυτών και να αποφευχθεί ο κίνδυνος της δέσμευσης ηλεκτρικού χώρου χωρίς πραγματικό επενδυτικό ενδιαφέρον και εν συνεχεία της εμπορίας αδειών. Η έκδοση της υπουργικής απόφασης προβλέπεται 
έως το τέλος Νοεμβρίου, οπότε και αναμένεται από την πλευρά της ΔΕΗ ο προσδιορισμός της χωρητικότητας των δικτύων της σε κάθε νομό της χώρας. Πρέπει να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής έχουν υποβληθεί στη ΔΕΗ 20.000 αιτήσεις για την εγκατάσταση μικρών φωτοβολταϊκών συστημάτων συνολικής ισχύος 3.000 MW. Σε αυτές τις αιτήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται οι μεγάλες επενδύσεις, όπως και τα πολύ μικρά συστήματα που θα εγκατασταθούν στις στέγες και τις προσόψεις των κτιρίων. Από το σύνολο των 20.000 αιτήσεων οι 6.000, που αντιστοιχούν σε 600 MW, προέρχονται από επαγγελματίες αγρότες. Οι αιτήσεις θα γίνουν κατά προτεραιότητα αποδεκτές εφόσον έχουν υποβληθεί έως το τέλος Οκτωβρίου. Από την 1η Νοεμβρίου και μετά και οι αιτήσεις των αγροτών μπαίνουν στη συνολική λίστα. Με βάση την υπό επεξεργασία υπουργική απόφαση ο υποψήφιος επενδυτής θα καλείται να καταβάλει εγγύηση, η οποία, εάν πραγματοποιήσει την επένδυση, θα συμψηφίζεται. Αν δεν την πραγματοποιήσει σε εύλογο χρονικό διάστημα, η εγγύηση θα καταπίπτει υπέρ της ΔΕΗ. Το ποσόν της εγγύησης θα συναρτάται με τη σχεδιαζόμενη εγκατεστημένη ισχύ και θα κυμαίνεται μεταξύ 100-200 ευρώ ανά KW.Πρέπει να σημειωθεί ότι έως το 2020 με βάση άλλη υπουργική απόφαση προβλέπεται να εγκατασταθούν συνολικά 2.200 MW φωτοβολταϊκών συστημάτων σε όλη τη χώρα. Eτσι το υπουργείο επιδιώκει με κάθε τρόπο το ενδιαφέρον που έχει εκδηλωθεί για την εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων να μετουσιωθεί σε πράξη και να προστατευθούν οι σοβαροί επενδυτές έναντι των «αεριτζήδων». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: