ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

Ομπάμα: ‘Εχθροί’ όσοι δεν υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση


Παρά το γεγονός ότι δεν έγινε γνωστό από τα mainstream μέσα ενημέρωσης, ο Μπαράκ Ομπάμα έκανε μερικές παρατηρήσεις σχετικά με την Παγκοσμιοποίηση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βομβάη της Ινδίας, που ‘έβγαζαν μάτια’....


Καθώς συζητούσε τις νέες πραγματικότητες του παγκόσμιου εμπορίου στο 2010, ο Ομπάμα προειδοποίησε «εκείνους που βλέπουν την παγκοσμιοποίηση ως απειλή» και μίλησε για τον «ενοποιημένο κόσμο», στον οποίο όλοι πλέον ζούμε. Αλλά είναι η συγχώνευση ολόκληρου του κόσμου σε μια παγκόσμια οικονομία, σε ένα παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα και σε μία παγκόσμια αγορά εργασίας πραγματικά το καλύτερο πράγμα για τον αμερικανικό λαό;

Για τις δύο τελευταίες δεκαετίες, όλοι οι πρόεδροι των ΗΠΑ έχουν προαναγγείλει τα οφέλη από τη συγχώνευση της αμερικανικής οικονομίας με τον υπόλοιπο πλανήτη. Ο Τζορτζ Μπους ο πρεσβύτερος, ο Μπιλ Κλίντον, ο Τζορτζ Μπους τζούνιορ και ο Μπαράκ Ομπάμα έχουν όλοι επίμονα υποστηρίξει την αναδυόμενη Μία Παγκόσμια Οικονομία. Οι πρόεδροι έχουν κάνει χρήση διαφορετικών όρων για την περιγραφή αυτής της διαδικασίας, όπως «παγκοσμιότητα», «παγκοσμιοποίηση», «ενοποιημένος κόσμος», «παγκόσμια οικονομία» και ακόμα "Μία Νέα Παγκόσμια Τάξη", αλλά όλα αυτά σημαίνουν το ίδιο πράγμα. Όλοι αυτοί οι πρόεδροι έχουν επιδιώξει να ενσωματώσουν τις Ηνωμένες Πολιτείες ακόμη πιο βαθειά στην ανάπτυξη ενός παγκόσμιου οικονομικού συστήματος.

Ο Μπαράκ Ομπάμα έδειξε πολύ καθαρά πώς αισθάνεται για την Παγκοσμιοποίηση, όταν έκανε την ακόλουθη δήλωση κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στη Βομβάη ....

"Αυτό θα κρατήσει την Αμερική στα πόδια της. Η Αμερική θα πρέπει να ανταγωνιστεί. Πρόκειται να διεξαχθεί μία πάλη στο εσωτερικό των ΗΠΑ μεταξύ εκείνων που βλέπουν την παγκοσμιοποίηση ως απειλή και εκείνων που αποδέχονται ότι ζούμε σε έναν ανοιχτό ενοποιημένο κόσμο, ο οποίος έχει προκλήσεις και ευκαιρίες. "

Αυτό είναι κάτι για το οποίο ο Ομπάμα προφανώς έχει κάνει αρκετές σκέψεις. Στην πραγματικότητα, κατά τη διάρκεια της ίδιας ομιλίας, προειδοποίησε ότι όσοι υποστηρίζουν την παγκοσμιοποίηση θα πρέπει να "διαφυλαχθούν" από εκείνους που θα επιδιώξουν να βάλουν εμπόδια για την πλήρη ενοποίηση των οικονομιών του κόσμου ....

"Εάν ο αμερικανικός λαός αισθάνεται ότι το εμπόριο είναι απλώς ένας μονόδρομος όπου όλοι πωλούν στην τεράστια αγορά των ΗΠΑ, αλλά εμείς δεν μπορούμε ποτέ να πουλήσουμε ό, τι φτιάχνουμε οπουδήποτε αλλού, τότε οι πολίτες των ΗΠΑ θα αρχίσουν να σκέφτονται ότι αυτό είναι μια κακή διαπραγμάτευση για εμάς και θα μπορούσαν να καταλήξουν σε ένα μεγαλύτερο ένστικτο προστατευτισμού και στα δύο μέρη, όχι μόνο μεταξύ των Δημοκρατικών αλλά και των Ρεπουμπλικάνων. Έτσι, αυτό είναι από το οποίο πρέπει να προφυλαχθούμε».

Αλλά σε αυτή τη νέα «παγκόσμια οικονομία», δεν σημαίνει θέσεις εργασίας που φεύγουν από τις Ηνωμένες Πολιτείες και κατευθύνονται προς τα αναπτυσσόμενα κράτη με φρενήρη ρυθμό; Φυσικά, αλλά προφανώς υποτίθεται ότι απλά θα πρέπει να το βουλώσουμε και να δεχθούμε αυτή τη νέα πραγματικότητα. Στην πραγματικότητα, ο Ομπάμα λέει ότι η επίμονα υψηλή ανεργία είναι «μία νέα φυσιολογική κατάσταση» την οποία πρέπει όλοι μας να συνηθίσουμε.

Άρθρο από: The Economic Collapse



Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: