ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.10

Είμαστε η ντροπή των παπούδων μας...

Έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα....
Έχουμε χάσει όλα τα ασφαλιστικά και εργασιακά μας δικαιώματα,
έχουμε χάσει κάθε ίχνος εργασιακής αξιοπρέπειας...
Η εθνική συλλογή σύμβαση καταργείται.
Η σύνταξη καταργείται.
Τα επιδόματα καταργούνται....

Η εθνική συλλογική σύμβαση βάφτηκε με ιδρώτα και αίμα για να μπορεί να εξασφαλίζει ακόμα και στον ανειδίκευτο εργάτη ένα δεδομένο μισθό.....
και καταργείται !!!!
και δεν υπάρχει ΕΝΑΣ ,να αντιδράσει , να φωνάξει να πολεμήσει.....

Δεν υπάρχει ένα συνδικάτο, σωματείο , ένας οποιοσδήποτε να αντιδράσει να πει
"ΩΣ ΕΔΩ !!!
Θα σταματήσω να σας ανέχομαι...."

Δε μπορώ να πιστέψω ότι θα περάσει και αυτό χωρίς καμμία αντίδραση....
Δε μπορώ να πιστέψω ότι δε θυμώσαμε ούτε με αυτό !!!!!!!

Δε μπορώ να πιστέψω ότι δε μας ξύπνησε ούτε αυτό !!!!!!!

Θεατές στο βιασμό της ζωής μας , στην κατάργηση  κάθε θεμελιώδους εργασιακού και ασφαλιστικού μας δικαιώματος, να ξεχνιόμαστε στα χιλιάδες χριστουγεννιάτικα λαμπιόνια που σε λίγο θα ανάψουν.....αποχαυνωμένοι, λοβοτομημένοι....

Μας μετέτρεψαν με κάθε είδους προπαγάνδα σε άβουλα βόδια που σέρνουμε μουγγρίζοντας από πόνο το ζυγό μας , χωρίς να κλωτσάμε....

Δε μπορώ να το πιστέψω....
Περιμένω ένα σύνθημα να μας σηκώσει, να μας ξυπνήσει από το λήθαργο...μάταια...

Το μόνο που ακούω είναι το κλάμμα των παππούδων μας απ΄τον Παράδεισο....
Ντρέπομαι, πονάω,απορώ , υποφέρω , εξοργίζομαι , θυμώνω .
ΩΣ ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;;;;;;;;;
isonomia

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξέρω πόσο ετών είσαι. Είναι όμως φανερό σε μένα από τον τρόπο της γραφής σου ότι είσαι αρκετά νέα/νέος.
Γι αυτό θα χρησιμοποιήσω το σύνθημα που παίζει αλλού: "ΔΡΑΣΕ Ή ΣΚΑΣΕ". -Βολεύτηκες τόσο καιρό που σε "χάιδευε" το σύστημα και νόμισες -όχι άδικα- ότι έτσι είναι ο κόσμος.
Δεν είναι όμως...
-Πέρναγες καλά με τις φραπεδιές, τις διακοπές σου, το άραγμα και την "σίγουρη" ζωή σου.
-Νόμισες ότι γεράκια δεν υπάρχουν πλέον... Και όπως λέει ο Κηλαηδόνης "Τέλος πάντων τι θέλουν αυτοί..." που φωνάζαν
-Νόμισες ότι ο συνδικαλισμός αφορά τους Loosers.. έτσι δεν είναι; Κολύμπα τώρα!
-Είχες την εντύπωση πως η ζωή είναι όπως στα πρωινάδικα, με κεφτεδάκια, ζώδια, κουτσομπολιό, μόδα... Ε, τώρα μούγκριζε από το καπίστρι που σου φόρεσαν χωρίς να το καταλάβεις. Έτσι κάνουν στα γαιδουράκια όταν είναι μικρά στην αρχή τους βάζουν ενα πανάκι, μετά σέλλα και μετά ΣΑΜΑΡΙ.
-Δεν μπήκες στον κόπο να μάθεις τι θα πεί πολιτική και τις εκλογές τις θεωρούσες μια ευκαιρία για κοπάνα, άδεια και πάει λέγοντας. Τώρα γιατί θυμώνεις;
-Φωνάζεις όχι για να ξυπνήσεις εμάς. Αλλά βαράς φωναχτά χαστούκια στον εαυτό σου για να δείς αν ονειρεύεσαι. Οχι δεν ονειρεύεσαι! Τώρα βλέπεις από κοντά ότι νόμιζες ότι είναι πολύ μακρυά σου.
-Αναρωτιέσαι που είναι τα συνδικάτα/σωματεία. Και εγώ σε ρωτάω ξέρει κατά που πέφτει το σωματείο που ανήκεις; Γράφτηκες ποτέ μέλος; Πήγες να ψηφίσεις για να εκλέξεις εκπροσώπους;
OXI; E! TOTE ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΔΡΑΣΕ.
-Ενδιαφέρθηκες να δείς ποιοί, πότε, και πού απεργούν για να πας να τους βοηθήσεις;
-Αν πραγματικά ενδιαφερόσουν θα έβλεπες ότι τα συνδικάτα που θέλουν και δεν καθοδηγούνται από το ΠΑΣΟΚ και Ν.Δ. (γιατί εσύ τα άφησες να το κάνουν) είναι στους δρόμους.

ΔΡΑΣΕ Ή ΣΚΑΣΕ!

Ανώνυμος είπε...

Θα ξυπνήσουν άσχημα! Με τη λεπίδα στον λαιμό.
Οσες εκτιμήσεις και να κάνουν οι κομματικοί εγκάθετοι για την συμμετοχή του κόσμου και για τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών σε ένα πράγμα αποφεύγουν επιμελώς να αναφερθούν. Στην οργή και αγανάκτηση που υπάρχει σε πλατιά λαϊκά στρώματα και είναι ζήτημα χρόνου να εκδηλωθεί. Πέρασαν ανεπίστρεπτη οι εποχές όπου οι κάλπες είχαν το ρόλο αμορτισέρ της λαϊκής δυσαρέσκειας.

Η καπιταλιστική επέλαση συνεχίζεται και εντείνετε κάνοντας ακόμα και τους αστούς δημοσιοκάφρους που έχουν μια κάποια διορατικότητα να καταλαβαίνουν ότι κανένα πολιτικό προσωπικό καμιάς αστικής μονοκομματικής κυβέρνηση δεν θα μπορέσει να υλοποιήσει τους σχεδιασμούς των ντόπιων και ξένων πλουτοκρατών. (Νωπές είναι και οι δηλώσεις του προέδρου του Eurogroup, Ζ. Κ. Γιούνγκερ).

Η σκέψη και μόνο των λαϊκών αντιδράσεων που κυοφορούνται μπροστά στην επέλαση της καπιταλιστικής βαρβαρότητας κάνει τα δημοσιοκαφρικά παπαγαλάκια της ολιγαρχίας να αναζητούν λύσεις σε κυβερνήσεις συνεργασίας όλων των αστικών κομμάτων.
Ο πολύπειρος Alexis Παπαχελάς με άρθρο του που το τιτλοφορεί «Στο ύψος των περιστάσεων», στην σημερινή «Καθημερινή» υποδεικνύει το τι πρέπει να κάνει ο κατά τύποις Ελληνας πρωθυπουργός για να μην βρεθεί προ δυσάρεστων, γ αυτόν και τα συμφέροντα που εξυπηρετεί, εκπλήξεων: «Να βάλει ο κ. Παπανδρέου στην άκρη προσωπικούς και κομματικούς εγωισμούς και να φτιάξει μια κυβέρνηση που δεν θα είναι ούτε Παπανδρεϊκή ούτε παραταξιακή. Απλά θα ανταποκρίνεται στο ύψος των περιστάσεων», συνιστά το φερέφωνο των πλουτοκρατών.

Το τσιράκι του Αλαφούζου επανέλαβε με «κόσμιο» τρόπο αυτό που είχε πει το γραφικό Καρατζαφεριάκη, Α. Γεωργιάδης: «Εχει έρθει η ώρα ο αστικός κόσμος της χώρας, όλοι εμείς που πιστεύουμε ότι η Ελλάδα πρέπει να είναι στην ΕΕ, ότι πρέπει να έχει αστική κοινοβουλευτική δημοκρατία, ότι τέλος πάντων δεν είμαστε όπως λέει το ΚΚΕ κατά του καπιταλισμού, εμείς που πιστεύουμε στον καπιταλισμό και στην ελεύθερη αγορά, εμείς που μπορούμε να συνεννοηθούμε εν πάση περιπτώσει στα τελείως βασικά, πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να συνεννοηθούμε. Γιατί αν δεν συνεννοηθούμε, το αποτέλεσμα θα είναι σε επόμενες εκλογές να μην είναι το ΚΚΕ στο 14%, αλλά να είναι στο 34 και να μας κυβερνούν οι μπολσεβίκοι».

Δεν καταλαβαίνουν οι ανόητοι ότι δεν τους σώνει τίποτα. Και όπως εύστοχα επισημαίνει σήμερα ο Στάθης από την «Ελευθεροτυπία»:

Είναι βέβαιον ότι κάποια στιγμή οι εργαζόμενοι άνθρωποι θα ξεσηκωθούν, θα εξεγερθούν, θα επαναστατήσουν.
Αυτό δεν το βλέπουν αυτοί που τους ληστεύουν, διότι, εκτός απ' τα μέσα παραγωγής, έχοντας στα χέρια τους τα μέσα επικοινωνίας και τα μέσα καταστολής, έχουν βυθισθεί οι ίδιοι στη φενάκη της παντοδυναμίας -μάλιστα του οριστικού της παντοδυναμίας τους.
Θα ξυπνήσουν άσχημα! Με τη λεπίδα στον λαιμό.
Τότε θα τους είναι άχρηστοι οι οικονομολόγοι της φρίκης, άχρηστοι οι λακέδες των ΜΜΕ, άχρηστο το όπιο της τηλεόρασης, άχρηστη η πληρωμένη τέχνη.
Εχουν γίνει επαναστάσεις και θα ξαναγίνουν -μη λέμε κοινοτοπίες.
Απλώς μάθαμε, συνηθίσαμε να βλέπουμε το δένδρο (λόγου χάριν το «μήνυμα» Γιωργάκη ή αν θα γίνει οικουμενική ή τι λέει ο Γιουνκέρ) κι όχι το δάσος -την ευρύτερη, ιστορική προοπτική.

Η διαδικασία μετατροπής της Ευρώπης, των ΗΠΑ, της Ελλάδας κι όλων των χωρών σε ένα παγκόσμιο σκλαβοπάζαρο έχει κρατήσει πολύ, τόσον πολύ ώστε οι κυρίαρχες αστικές ελίτ και το πολιτικό τους υπηρετικό προσωπικό να 'χουν την ψευδαίσθηση ότι έτσι είναι κι έτσι θα γίνεται.
Η Γη όμως τρίζει.

Οι εργάτες, Κινέζοι, Ελληνες και Σκοπιανοί, Ρουμάνοι, Αμερικανοί, Γάλλοι τρίζουν τα δόντια τους, οι παρίες ακονίζουν τα μαχαίρια τους - με ένα τάληρο στην τσέπη, έναν έρωτα στην καρδιά κι έναν άνεμο στα μάτια, οι νέοι που εμποδίζονται να κατακτήσουν τον κόσμο, θα τον κατακτήσουν...
Αναρτήθηκε από giorgis
va8y kokkino