ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.10

Με υπογραφή…Μπους!

Του Θανάση Ι. Νικολαΐδη

ΘΑ μιλήσουμε σκληρά για τον Μπους. Όσο σκληρές και οι βόμβες του «αμερικανικής κατασκευής και προελεύσεως» και με τη σφραγίδα του ΝΑΤΟ για άλλοθι. Και, βέβαια, ο «εξελιγμένος» καουμπόι δεν εκφράζει μόνο τον εαυτό του. Μια συνέχεια είναι και στα χέρια του στριφογύριζε τρελά ο πλανήτης. Σαν να’ χε πιει το ίδιο κρασί με τον τέως αλκοολικό, που δεν του έφραξαν το δρόμο. Κανένας και καμιά δύναμη. Κι ήταν τόσο εύκολο να «κυβερνάς» τον κόσμο…
ΔΕΝ ήξερε τι έκανε; Του φέρνανε χαρτιά να υπογράψει κι ήταν αγράμματος; Αδιάφορος ήταν, μειωμένης αντιλήψεως άτομο και τον μεταχειρίστηκαν. Το κατεστημένο, με τους κρυφούς και φανερούς δημιουργούς του. Κι όταν «χρειάστηκε» να χτυπήσουν τους Δίδυμους Πύργους (2001) και μ’ αυτό το πρόσχημα να εισβάλουν στο Αφγανιστάν τον επόμενο μήνα, τον έστειλαν μια βόλτα να πάρει αέρα. Μη δει και καταλάβει. Μη συγκινηθεί(;!) και αποκαλυφθεί αυτός και η αλήθεια. Μετά 2 χρόνια, βομβάρδισαν (με τον συνεταίρο του) το Ιράκ γιατί «έκρυβε όπλα μαζικής καταστροφής», για να το αναιρέσει αργότερα κι όταν ο «πόλεμος» τέλειωσε.
ΣΗΜΕΡΑ γράφει (και αυτός) βιβλία. Στ’ αχνάρια του Μπλερ και, παραπέρα, του Κλίντον και του Γκορμπατσώφ. Έτσι κάνουν οι…πατριώτες. Οι «πρόεδροι» που «δεν βλέπουν τα ραδίκια κ.λπ.», με μια σφαίρα στο σβέρκο. Τους πετάνε σε μιαν ακρογιαλιά για διακοπές, αφού τους έχουν ξεζουμίσει. Με τα έγγραφα και τα στοιχεία που θα χρειαστούν για τα απομνημονεύματά τους περασμένα από χοντρά, ψιλά και μέτρια φίλτρα. Ό,τι κατακράτησαν τα φίλτρα βρίσκονται καταχωνιασμένα στους μυστικούς φωριαμούς της CIA, περιμένοντας τον ιστορικό του μέλλοντος και της ιστορίας των ΗΠΑ, που κι αυτός θα’ ναι…αμερικανός. Οι παραπάνω «χρησιμοποιημένοι» πρόεδροι ανοίγουν το ντοσιέ με τις εντολές για τον βηματισμό τους. Θα δώσουν διαλέξεις σε στημένο ακροατήριο, θα υπογράψουν βιβλία και οι κάμερες θα ταξιδέψουν την…αθωότητά τους σε κάθε γωνιά της γης. Θα διαλαλήσουν τα «έργα» τους, θα καθαρίσουν για την τιμή της Αμερικής των ΗΠΑ.
ΟΙ βόμβες που έσκασαν αναγομώνονται, τα θύματα περιμένουν. Θα’ ναι το Ιράν του (αμερικανοσπουδαγμένου) Προέδρου του σε ρόλο Σαντάμ Χουσεΐν; Θα’ ναι κάποιος «ατίθασος» λαός στην άλλη άκρη της γης; Θα τον προλάβουν οι (ΝΑΤΟικές) βόμβες-τρέχουν ταχύτερα.
ΣΤΟ μεταξύ, τα μαστόρια περιποιούνται το πιθηκίσιο πρόσωπο του κ. Μπους. Μας το περνούν για ανθρώπινο και υπεράνω υποψίας, άσχετο με εκείνο εγκληματιών πολέμου. Βοηθάει και ο ίδιος, με τις (ελεγχόμενες) αποκαλύψεις του. Ομολογεί πως υπέγραψε τη χρήση της…υπτιοσανίδας που «έσωσε ανθρώπινες ζωές από τρομοκράτες», υπογράφει και το βιβλίο του. Στην «έδρα» (Λονδίνο) του συνεταίρου του (Τόνι Μπλερ). Ωστόσο, αποκρύπτει πως οι βασανιζόμενοι είναι κρατούμενοι, σιδηροδέσμιοι και απλά ύποπτοι. Και, βέβαια, ξέρουμε τι πάει να πει ύποπτος για τις μυστικές τους υπηρεσίες. Να (κατα)δικαστεί ο κ. Μπους, είπατε; Και ποιος θα βρεθεί να τον (τους) δικάσει;
*Υπτιοσανίδα: Εργαλείο βασανισμού. Ξαπλώνουν το θύμα πάνω της και ρίχνουν συνέχεια νερό στο πρόσωπο. Το αίσθημα πνιγμού το(ν) «τρελαίνει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: