ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.10

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΣΜΕΥΘΕΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΒΑΣΙΚΟ. ΙΔΟΥ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ

Τις τελευταίες ημέρες ο πρωθυπουργός του μνημονίου και δύο υπουργοί του με δηλώσεις τους, όπου βρεθούν και όπου σταθούν, παραποιούν σκοπίμως την λαϊκή ετυμηγορία, για το μνημόνιο. Παράλληλα κάποιοι άλλοι υπουργοί άρχισαν να ψελλίζουν αοριστίες και άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε, για το θέμα της μείωσης των μισθών κάτω από το όριο του κατωτάτου μισθού. Παρουσιάζουμε σήμερα τις δεσμεύσεις που έχει αναλάβει ο ιός της Μαργαρίτας, με το μνημόνιο, για τις εργασιακές σχέσεις και δικαιώματα. Ιδού λοιπόν η αλήθεια για το τι πρόκειται να συμβεί από την επομένη Δευτέρα, αν οι Έλληνες πολίτες επιτρέψουν στην κυβέρνηση του μνημονίου να συνεχίσει το έργο της, ώστε να μην βρεθεί κάποιος να πει «δεν το ήξερα» :

Φ
 

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ - ΤΡΟΪΚΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ
Αύριο οι λαϊκές συγκεντρώσεις του ΚΚΕ

Στην Αθήνα, πλ. Συντάγματος 6 μ.μ., με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Στη Θεσσαλονίκη, Eλ. Βενιζέλου 7 μ.μ.
Κορυφώνονται οι προετοιμασίες για τις μεγάλες λαϊκές συγκεντρώσεις και τις άλλες αγωνιστικές δραστηριότητες που διοργανώνει το ΚΚΕ τη Δευτέρα 15 του Νοέμβρη, τη μέρα που στην Ελλάδα φτάνει η τρόικα για να συζητήσει με την κυβέρνηση νέα επώδυνα μέτρα για το λαό. Στην Αθήνα, το συλλαλητήριο του ΚΚΕ θα γίνει στις 6 μ.μ. στην πλατεία Συντάγματος, με ομιλήτρια την ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα. Στη Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου.

Στο κάλεσμα που μοιράζεται πλατιά για τη λαϊκή συγκέντρωση στην πλατεία Συντάγματος, το ΚΚΕ σημειώνει:

«Στις 15 Νοέμβρη έρχεται ξανά η τρόικα. Σε συνεννόηση με την κυβέρνηση φέρνει νέες αυξήσεις στο ΦΠΑ, στο πετρέλαιο, νέες δραστικές περικοπές στο ΙΚΑ, στα ασφαλιστικά ταμεία, στα νοσοκομεία. Νέα χτυπήματα στους μισθούς, στο Εργασιακό και στο Ασφαλιστικό, στις συντάξεις. Νέα χαράτσια στους μικρομεσαίους, νέες φοροαπαλλαγές και χρηματοδοτήσεις στους τραπεζίτες και γενικά στο κεφάλαιο.

Το ΚΚΕ σε καλεί στις 15 Νοέμβρη να συναντηθούμε στο μεγάλο συλλαλητήριο στο Σύνταγμα στις 6 το απόγευμα. Να δώσουμε μαζική αγωνιστική λαϊκή απάντηση στο μνημόνιο διαρκείας που φέρνουν μαζί κυβέρνηση - ΕΕ - ΔΝΤ!

Να διατρανώσουμε τη λαϊκή αντίθεση στα άγρια μέτρα που ήδη έλαβαν, στα χειρότερα που φέρνουν. Ο δρόμος της σφαγής των λαϊκών δικαιωμάτων, της κατάργησης των εργατικών κατακτήσεων είναι μονόδρομος για όσους ενδιαφέρονται και υπηρετούν την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρηματικών ομίλων. Οχι για το λαό.