ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.11.10

ΣΓΟΥΡΟΣ: Ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ-ΕΡΑΣΤΗΣ

Περάστε τον κομπάρσο, τη γλάστρα, το πιόνι, τον εκλεκτό της κατοχικής Κυβέρνησης του Μνημονίου, τον φιλιππινεζογιάνκη Γιάννη Σγουρό σε αντί-ντόπινγκ control την 14η Νοεμβρίου, τον μασκαρά του Δ.Ν.Τ., τον καρναβαλιστή, τον δούλο της αντιλαϊκής Κυβέρνησης. Ξεματίστε τον, τσουρουφλίστε τον, κατακεραυνώστε τον.
 
Είναι ο γνωστός ως Αρχιβαρώνος της ντόπας, ο dealer των αναβολικών στους αρσιβαρίστες, τον θυμάστε τον ανεκδιήγητο? Πότιζε μαζί με τον Χρήστο Ιακώβου με ντόπα τους αθλητές. Ο σκοπός δηλαδή αγιάζει τα μέσα. Αυτός αποτελεί πρότυπο για τη νεολαία?
 
Είναι ο θιασώτης και οπαδός της άρρωστης νοοτροπίας «όλα στο βωμό του χρήματος» για την απόκτηση της κίβδηλης δόξας. Νέοι της Πατρίδας μας και όχι μόνο, την 14η Νοεμβρίου ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΝ, αλλά και λοιδορήστε τον, πολεμήστε τον, ισοπεδώστε τον στέλνοντας ηχηρό ράπισμα εκκωφαντικής αποδοκιμασίας. Αποτελεί τη γνωστή μαϊμού της πολιτικής, το πρωί ΝΑΙ στο Μνημόνιο της αιχμαλωσίας της Κοινωνίας και το βράδυ στο τηλεπαράθυρα δήθεν διαφωνεί. Ανερμάτιστος, παθητικός, ανίκανος να ορίσει τους αντιπεριφερειάρχες του, τους όρισε το Κόμμα της προδοσίας και της υποτέλεια το Μνημονιο-ΠΑ.ΣΟ.Κ, είναι εκείνος που πούλησε τον Φασούλα, είναι ασύγκριτα η μεγαλύτερη πολιτική φραγκόκοτα, με ύφος ψευδό-βλαχό-επιβήτορα κάνει τον επαΐοντα, τον πετυχημένο Νομάρχη.
 
Είναι ο κολλητός, ο εκλεκτός του νενέκου, του Αμερικανό Παπανδρέου, του επονομαζόμενου ως Μπάτμαν με το μαύρο κολλάν χωμένο στον πεσμένο πισινό του, που πήγε να τρέξει Μαραθώνιο εμφανιζόμενος σαν τρελό-κίναιδος, πρωταγωνιστής στην ταινία του Αλ Πατσίνο «Το Ψωνιστήρι», εκείνον που συνθλίβει τις λέξεις, τον αρχιμακελάρη της ελληνικής γλώσσας, τον βιαστή των ονείρων και των συνειδήσεών μας.
Μαυρίστε τον μνημονιοεραστή τον μνημονιοεπιβήτορα την 14η Νοεμβρίου. Καταψηφίστε τον ρίχνοντας τόνους πολιτικού σιέλου. 
Π.Α.

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣΤΑ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΕ.