ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

ΦΥΤΩΡΙΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ Ο "ΣΥΝΗΓΟΡΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ"

Το σχέδιο της κυβέρνησης Σημίτη με την δημιουργία “Ανεξάρτητων Αρχών” δεν ήταν καθόλου τυχαίο ή αποσπασματικό. Η μεταπήδιση του μέχρι πρότινος Προέδρου μιας “Ανεξάρτητης Αρχής”, του “Συνηγόρου του Πολίτη”, στην αυτοδιοίκηση ως υποψηφίου δημάρχου Αθηναίων με την στήριξη του ΠΑΣΟΚ και όλων των αριστεριζόντων σχηματισμών, ανοίγει μια ολόκληρη συζήτηση σχετικά με όλες αυτές τις “αρχές” και τους σκοπούς που εξυπηρετούν. Δεν είναι μόνο οι προσλήψεις συμβούλων και ειδικών συμβούλων που πραγματοποιούνται εκτός ΑΣΕΠ, με βιογραφικά και συνεντεύξεις στην... ανεξάρτητη αρχή του “Συνηγόρου του Πολίτη”. Ένας εκ των βασικών συμβούλων του Καμίνη ήταν ο Ανδρέας Τάκης. Ο οποίος στάλθηκε την εποχή ίδρυσής του (1998) απο το γραφείο του Ρέππα! Πρόσφατα μάλιστα αποτέλεσε έναν απο τους ιθύνοντες νόες στο περιβόητο νομοσχέδιο που παραχωρεί την ελληνική ιθαγένεια σε λαθρομετανάστες, ενώ για τις... υπηρεσίες του το ΠΑΣΟΚ του Γιωργάκη τον έχει σήμερα Γενικό Γραμματέα Μεταναστευτικής Πολιτικής στο Υπουργείο Εσωτερικών του Ραγκούση (συνδυάστε την πρεμούρα Ραγκούση να υπερασπιστεί τον εκλεκτό της Ιπποκράτους, Γιώργο Καμίνη!). Μια άλλη περίπτωση είναι αυτή της Χρυσής Χατζή η οποία κατέφθασε στην... ανεξάρτητη αρχή του “Συνηγόρου” απο το γραφείο της Βάσως Παπανδρέου, για να την βρούμε σήμερα στον Παπακωνσταντίνου! Και ο κατάλογος δεν έχει τέλος... Κατά τα άλλα πρόκειται περί “ανεξάρτητης” και “αξιόπιστης” αρχής!
p.n from victory

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ!
ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΟΥΝ ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕΤΑ ΝΕΑ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΜΕΤΡΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ. ΜΗΝ ΞΕΓΕΛΑΣΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΣΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΨΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ. ΧΩΡΙΣ ΔΙΣΤΑΓΜΟ. ΜΑΥΡΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΕΤΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.