ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.10

Θυμώστε, είναι θεραπευτικό.


Νίκος Παπανδρέου στο ΒΗΜΑ «Εχω ένα σχήμα για ό,τι ζούμε: άρνηση- αποδοχή, που σημαίνει συνειδητοποίηση της κατάστασής μας. Θλίψη που δημιουργείται από αυτήν τη συνειδητοποίηση, και στο τέλος χαρά. Προς το παρόν βρισκόμαστε ακόμη στην άρνηση».
Προσπαθούν λοιπόν να μας οδηγήσουν από την άρνηση στην κατάθλιψη και τέλος στην αποδοχή των όσων γίνονται ως σαν να είναι η μοίρα μας που τα προκαλεί. Σε αυτή την κατάθλιψη  και πριν από αυτή απαντάμε με θυμό.
Ο θυμός  στον Πλάτωνα είναι το τρίτο μέρος  της ψυχής και βρίσκεται ανάμεσα στο λογιστικό που κυβερνά και στο επιθυμητικό  που στην Πολιτεία είναι οι Δημιουργοί (εμείς).
Γεννιέται από τα κάτω, τους Δημιουργούς και  ποτέ από τα Πάνω. 
Γενίεται από  και τις ανάγκες που παραμένουν ανικανοποίητες λόγο εξωτερικών πανίσχυρων ή εσωτερικών εμπόδιων που προβάλει  το Λογιστικό που κυβερνά και τις κάτεχει.  Επιπλέον γεννιέται από την αδικία δηλαδή την μη σωστή διαχείριση των πόρων επί των όποιων έχουμε δικαιώματα. Αν για παράδειγμα ένας άνθρωπος διψά και αυτή η ανάγκη  αυτή μένει ανικανοποίητη, ενώ ταυτόχρονα οι κυβερνώντες προβάλουν ανυπέρβλητα εμπόδια  ή όρους στο δρόμο προς την βρύση τότε γεννιέται ο Θυμός.
Ο ρόλος του είναι Διττός  και ευεργετικός δεδομένου ότι εάν δεν εμφανιστεί απειλείται το όλον ( ψυχή ή άνθρωπος ή σύστημα) με κατάρρευση “κρασάρισμα”  και ανισορροπία, ενώ η εμφάνιση του συμβαίνει ακριβώς για να  καλύψει της αναγκές και να προστατέψει το σύστημα από την Αδικία και την μη σωστή διαχείριση των πόρων.Το Θυμοειδές το γεννά η Ανάγκη όπως η ανάγκη γέννησε τις πόλεις τα πολιτεύματα τους πολιτικούς τα συστήματα.
Το θυμοειδές λοιπον φουσκώνει και τρομάζει διότι εμφανίζεται έτοιμο να καταστρέψει τα πάντα μα ουσιαστικά εκείνο που αναζήτα είναι να προστατέψει τα πάντα   από αυτούς που τα απειλούν.
Έτσι η εμφάνιση  στην περίπτωση μας προστατεύει αφενός την Δημοκρατία , την αρετή,  την ζωή, την προσωπική αξιοπρέπεια, την Δικαιοσύνη, την Ελλάδα  ή  την ψύχη ή το όλον και με αυτή την έννοια είναι ευεργετικός τόσο για τους Δημιουργούς  που τον γενούν όσο και για το Σύστημα.
Στη κατάθλιψη λοιπόν που μας οδηγούν βάση σχεδίου  απαντάμε με Θυμό. Είναι ευεργετικός δείχνει υγεία και ζωή και  είναι Φυσιολογικός.  Δεν ξεθυμάνει ποτέ χωρίς να προκαλέσει αλλαγές και να καλύψει τις ανάγκες απο τις οποίες  γεννήθηκε. Αντίθετα συνεχώς φουσκώνει μα είναι πάντα για καλό.
Γιάννης Παπαϊωάννου

Δεν υπάρχουν σχόλια: