ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

13.11.10

Ψηφίστε Καμίνη να βγει η αστυνομία στους δρόμους!

Ο Μηχανισμός του ΠΑΣΟΚ ζει τις παλιές καλές ημέρες
Το ΠΑΣΟΚ έχει ως πρωταρχικό του στόχο την Αθήνα και την Θεσσαλονίκη γιατί πιστεύουν πως έτσι θα κλέψουν τις εντυπώσεις και αυτό θα οδηγήσει σε λευκή επιταγή για αυτά που θα ακολουθήσουν μετά τις εκλογές.
Αυτό έχει οδηγήσει τον κομματικό μηχανισμό του, σε πολλές περιπτώσεις να θυμίζει τις παλιές καλές εποχές που η προπαγάνδα ήταν το Α και το Ω.
Τρανό παράδειγμα αυτά που συμβαίνουν αυτές τις ημέρες σε κάποιες γειτονιές της Αθήνας. Ήδη από την Τετάρτη στην Πλατεία Κολιάτσου και συγκεκριμένα στην λαϊκή αγορά 5-6 άτομα με μια ντουντούκα φώναζαν επί λέξη: “Ο Κακλαμάνης είναι παρελθόν. Ψηφίστε Γ. Καμίνη για να βγει η αστυνομία στους δρόμους. Για να μπορείτε να κοιμάστε ήσυχοι στο σπίτι σας“. Οι ίδιοι άνθρωποι διέρρεαν στους κατοίκους πως την εβδομάδα που μας έρχεται έχουν κανονιστεί προσευχές μουσουλμάνων στις πλατείες τους. Το ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε την Πέμπτη και σήμερα σε άλλες γειτονιές (πλ.Αττικής κ.α). Το ΠΑΣΟΚ δείχνει να τα παίζει όλα για όλα και μην σας φανεί παράξενο αν επιχειρηθεί καμία επιχείρηση ευρύτερης προπαγάνδας την τελευταία στιγμή είτε μέσω των δικών του καναλιών, είτε μέσω καλοθελητών. Ο Λαλιώτης έχει αφήσει το στίγμα και στο κίνημα υπάρχουν αρκετοί που θέλουν να τον ξεπεράσουν.
Το ότι θα την βγάλει την αστυνομία στον δρόμο ο φασίστας Καμίνης, είναι σίγουρο… Ενάντια στους κατοίκους της βέβαια! Αφού ο άνθρωπος το δήλωσε ξεκάθαρα: «Αντιδρά ο τοπικός πληθυσμός.. Δεν μπορούμε να ζούμε όμως συνέχεια με την απειλή των τοπικών πληθυσμών…!!!»
Για να δείτε πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι τοπικοί πληθυσμοί, δείτε το τέλος του βίντεο:


olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια: