ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

Συμμετέχετε ως δημοσιογράφοι και εκδότες στην προετοιμασία του εδάφους για την περικοπή της φαρμακευτικής περίθαλψης

Εξανδραποδισμός

Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ
Στην αναμπουμπούλα (της οικονομικής κρίσης) ο λύκος της νεοφιλελεύθερης πολιτικής δεν κρύβει τις προθέσεις του.
Πρόβλημά του είναι το κράτος. Και στόχος η άλωσή του. Η εκποίηση παντός του δημοσίου προς όφελος των ιδιωτών… Αφορμές, δηλαδή πραγματικά γεγονότα και δυσπλασίες, υπάρχουν: υπεράριθμοι υπάλληλοι, σπατάλες, κακοδιαχείριση, εξοργιστικά επιδόματα, αχρείαστοι και άχρηστοι κρατικοί οργανισμοί. Αντί, όμως, να παρέμβει δυναμικά η κεντρική διοίκηση και να αντιμετωπίσει αποτελεσματικά τις παρεκβάσεις, δηλαδή να δώσει το κατάλληλο φάρμακο για να σταματήσει η κεφαλαλγία, προτιμά να κόψει το κεφάλι. Δηλαδή, να χαρίσει την κρατική περιουσία αντί πινακίου φακής στους ιδιώτες, με άλλοθι τα υπαρκτά αλλά αντιμετωπίσιμα παθογενή… Ο εξανδραποδισμός αυτός, δηλαδή η υποδούλωση του δημοσίου στο ιδιωτικό κεφάλαιο, ξεκίνησε επί Μητσοτάκη, συνεχίστηκε επί Σημίτη και Καραμανλή και ολοκληρώνεται με άλλοθι την κρίση και το Μνημόνιο από τη σημερινή κυβέρνηση… Πρόκειται για στυγερή επιχείρηση, η οποία διεκπεραιώνεται με την αρωγή της κακοήθους προπαγάνδας, η οποία συκοφαντεί κοινωνικές ομάδες, παραποιεί στοιχεία, ψεύδεται και κανιβαλικά στρέφεται εναντίον εκείνων που αντιδρούν ή ενίστανται… Αψευδής μάρτυς του κυβερνητικού κυνισμού η επιστολή που δημοσιεύει σήμερα η στήλη στη θέση τού «Επωνύμως» *** Γιατί τέτοια αγάπη της Κουβελικής ομάδος για τον κ. Σγουρό; Ισως γιατί πιστεύουν ότι μαζί με το (σγουρό) βασιλικό ποτίζεται και η γλάστρα…
ΕΠΩΝΥΜΩΣ

Εγώ, η… «λησταρχίνα»

Υπεύθυνος: ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΤΡΙΑΝΤΗΣ
«Ούτε λίγο ούτε πολύ στις παρατιθέμενες λίστες φέρομαι ως λησταρχίνα.
Στη λίστα εμφανίζεται με συντομογραφία το όνομά μου ως “Γκ. Αγγ.” και δίπλα η ιδιότητά μου “νευρολόγος” και μου αποδίδεται η “ληστεία” ότι σε 625 συνταγές που εξέδωσα κατά τον μήνα Ιούνιο 2010 η αξία των συνταγογραφήσεων αυτών ήταν 20.316,20 ευρώ (δηλ. 32,50 ευρώ ανά συνταγή). Επειδή δεν υπάρχει άλλος νευρολόγος του ΙΚΑ σε όλη την Ελλάδα με τα αρχικά αυτά, γεγονός που γνωρίζουν και όλοι οι συνάδελφοί μου, αλλά κυρίως επειδή είμαι εγώ που συνέταξα τις συνταγές αυτές ως συμβασιούχος ιατρός του ΙΚΑ, επιθυμώ να σας γνωστοποιήσω τα παρακάτω.
Είμαι γιατρός νευρολόγος και εργάζομαι στο ΙΚΑ Καλλιθέας – Παλαιού Φαλήρου, εργαζόμενη 13 χρόνια σε αυτό, ως συμβασιούχος, ανασφάλιστη και παίρνοντας μισθό 1.050 ευρώ. Καθημερινά έχω 25 κλεισμένα ραντεβού, τα οποία για να τα κλείσουν οι ασθενείς, χρειάζονται 35 περίπου ημέρες αναμονής. Ως εκ τούτου μαζί με τα επείγοντα περιστατικά που αναγκάζομαι να εξετάζω κάθε μέρα, φτάνουν τους 35-40 οι ασθενείς που εξετάζω την ημέρα. Πρέπει να συμπληρώσω ότι σε αυτό το καταιγιστικό κλίμα της άσκησης των ιατρικών μου καθηκόντων, και εντός δεκαλέπτου, οφείλω απέναντι στον εαυτό μου και τους ασθενείς μου να κάνω ολοκληρωμένη εξέταση, σωστή διάγνωση και κατάλληλη συνταγογράφηση.
Σύμφωνα με τα παραπάνω και για την αποκατάσταση της αλήθειας, αρκεί μια απλή αριθμητική πράξη (όπως σωστά διατυπώνεται και στο άρθρο της εφημερίδας) 6 ασθενείς την ώρα x 5,5 ώρες σημαίνουν 33 ασθενείς την ημέρα, δηλαδή 759 ασθενείς τον μήνα (23 εργάσιμες ημέρες), τουλάχιστον. Οι ασθενείς αυτοί στη συντριπτική τους πλειοψηφία είναι άνθρωποι με χρόνια νοσήματα (νόσος Alzheimer, Parkinson, κ.λπ., ανίατα νευρολογικά νοσήματα) και για την επιβίωσή τους καθώς και για την αξιοπρεπή διαβίωσή τους χρειάζεται συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή.
Ερωτώ, λοιπόν, πώς ληστεύω το ΙΚΑ;
Επειδή έδωσα τα απαραίτητα, εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ -και εντός λίστας- φάρμακα σε πολλούς από τους 750 περίπου ασθενείς που εξέτασα, οι οποίοι χρειάζονται 2 και 3 φάρμακα ο καθένας; Για να είμαι “αρεστή” για το σύστημα γιατρός, έπρεπε να αφήσω τους ασθενείς μου χωρίς φάρμακα;
Αυτός είναι ο στόχος: Να καταργηθεί το δικαίωμα των ανθρώπων στη φαρμακευτική περίθαλψη, όπως θέλουν να καταργήσουν το δικαίωμα στη Δωρεάν Δημόσια Υγεία, τη Δωρεάν Δημόσια Παιδεία, τη σύνταξη και την κοινωνική ασφάλιση.
Συμμετέχετε ως δημοσιογράφοι και εκδότες στην προετοιμασία του εδάφους για την περικοπή της φαρμακευτικής περίθαλψης. Πρώτα τα δημοσιεύματα για την ακατάσχετη φαρμακομανία των Ελλήνων… Τώρα με κανιβαλικό τρόπο διασύρονται επιστήμονες, διαλύονται συνειδήσεις, προσβάλλονται προσωπικότητες και καταπατάται η υπόληψη ανθρώπων που μάχονται χρόνια για να είναι η υγεία δημόσιο αγαθό».

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ηello to eνеry , for thе гeаѕоn that I
аm aсtually eаger of reading thіs blog's post to be updated daily. It includes fastidious material.

Feel free to visit my blog; Cars Scrapped For Cash