ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.10

«ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ, ΕΔΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ»

Μαρία θυμάσαι ;

«Σας μιλά ο ραδιοφωνικός σταθμός των ελευθέρων αγωνιζωμένων φοιτητών, των ελευθέρων αγωνιζωμένων Ελλήνων..»

Ζητούσες φάρμακα για τα πληγωμένα στήθη των Ελλήνων, ζητούσες τροφή για τους ήρωες που οι φασίστες «τους έλεγαν αλήτες».

Θυμάσαι Μαρία;

Τα συνθήματα. «Ψωμί, παιδεία, ελευθερία», «1-1-4», « Ελλάς, Ελλήνων, Φυλακισμένων» « Δεν περνάει ο Φασισμός» «Στό πολυτεχνείο, στο πολυτεχνείο» «Έξω οι Αμερικάνοι», «Ενας είναι ο αρχηγός ο κυρίαρχος λαός», «Εξω από το ΝΑΤΟ», «Κάτω η Χούντα».

Τις Ελληνικές σημαίες παντού, και πρώτα από όλες εκείνη την σημαία που ήταν πάνω στην πύλη. Εσείς τότε δεν καίγατε τις Ελληνικές σημαίες τις υψώνατε!

Θυμάσαι Μαρία;

Αγκαλιάζατε τον κόσμο, σας αγκάλιαζε ο κόσμος. Σας φίλαγε. Σας έφερνε ότι είχε, χρήματα, φάρμακα, ψωμί, κουλούρια και εκείνο το «ταψί με το κριθαράκι».

Θυμάσαι Μαρία;

Τα τελλάρα, τα πανώ. Τα παιδιά με τα πινέλλα στο χέρι. To κόκκινο χρώμα που έβαψε τα πεζοδρόμια.

Την δήλωση του υπουργού παιδείας Σιφναίου ότι «Στην μια τσέπη έχω το διάταγμα για τις εκλογές μετά τις 15 Φεβρουαρίου και στην άλλη έχω το χάος».
Σου θυμίζει κάτι αυτό Μαρία;

Θυμάσαι Μαρία;

Ότι ο Δικτάτορας μάζεψε όλους τους Πρυτάνεις των πανεπιστημίων και τους «κατέστησε απ ευθείας υπεύθυνους για τας περαιτέρω αναταραχάς εις το Πανεπιστήμιον και εις τας ανωτέρας σχολάς». ‘Οπως έπραξε σήμερα ο δημοκρατικά εκλεγμένος κος Παπουτσής ζητώντας την συνδρομή τους και την βοήθεια τους.

Σε αυτήν επέτειο εσύ σε ποιά πλευρά θα βρίσκεσαι Μαρία;


ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ-ΑΝΤΙΝΟΟΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: