ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

XATZHΝΙΚΟΛΑΟΥ: "ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....... ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ"

Ο Ν. Χ"τζηνικολάου στην εκπομπή του στον real fm αναλύοντας το Μνημόνιο  την Τρόικα  και την επικαιρότητα δυνάμει των νέων μέτρων που θα εφαρμόσει η κυνέρνηση ελέω Τρόικας και Μνημονίου .... ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕ μεταξύ άλλων ότι το ΜΝΗΜΟΝΙΟ έχει υποθηκεύσει την Ελλάδα., κάπως καθηστερημένα βέβαια γίνονται αυτές οι αναλύσεις από συχνότητες μεγάλης εμβέλειας και μάλιστα αναλύσεις διά στόματος Μεγαλο Δημοσιογράφου , όμως το πιο σημαντικό κατά την υποκειμενική μας άποψη , γιαυτό άλλωστε και τούτη η ανάρτηση... είναι ότι πέραν της ΑΝΑΛΥΣΗΣ............. έχουμε και ΜΗΝΥΜΑΤΑ....

Μηνύματα παρότρυνσης για "αντίσταση" στους κατοχικούς ηγέτες της κυβέρνησης ΓΑΠ ..λέμε εμείς.... ενώ ο κ Χ"νικολάου σχολιάζοντας είπε: " η κυβέρνηση δεν δείχνει καμιά διάθεση για να διαπραγματευθεί τους όρους του μνημονίου οι οποίοι πλέον έχουν ισχύ από 151 Βουλευτές....... και όχι με ευρεία πλοιοψηφία............ τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τον λαό. Η κυβέρνηση λέει σε όλα ΝΑΙ .... και δεν λαμβάνει τα μηνύματα.............. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΤΩΡΑ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΡΕΝΑΡΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ....... ΤΗΝ ΒΑΨΑΜΕ"

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΑΣΗΜΑΝΤΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΗΜΑ....... ΛΑΒΑΜΕ "ΠΝΕΥΜΑ ΕΠΟΥΡΑΝΙΟ" ..... ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΣ ΤΟΝ κ Χ"ΝΙΚΟΛΑΟΥ........ΧΑΡΗΚΑΜΕ ..... ΓΙΑΤΙ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑΜΕ ΟΤΙ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΦΑΣΙΣΤΙΚΟΥ ΣΥΡΦΕΤΟΥ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΑ .................. ΤΟΝ "ΕΚΠΕΜΠΟΥΝ" ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΔΡΏΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΕΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΕΣ ΤΩΝ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ

Η ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ......................... Ο ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΑΓΥΡΤΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΚΑΙ  Η ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Τι να ψηφίσουμε την δεύτερη Κυριακή;
Ο Προβόπουλος προαναγγέλλει νέα σκληρά μέτρα το ίδιο και η Τρόϊκα. Δεν αποδώσανε λέει τα μέχρι τώρα μέτρα. (Άρα ήταν λάθος). Θεωρήσανε τα αποτελέσματα του πρώτου γύρου θετικά για το ΠΑΣΟΚ και λένε ότι αφού δεν έχουν αντίρρηση οι Έλληνες και ξαναψηφίζουν του υποψήφιους του ΠΑΣΟΚ τους αρέσουν τα μέτρα, έτσι πάρτε και άλλα πολύ χειρότερα. Δεν καταλαβαίνω την ψυχολογία των Ελλήνων. Από την στιγμή που ο ίδιος ο κ Παπανδρέου έδωσε χρώμα δημοψηφίσματος για το μνημόνιο στις εκλογές κάθε ψήφος στους υποψηφίους που στηρίζονται από το ΠΑΣΟΚ είναι ψήφος υπέρ του Μνημονίου και υπέρ της λήψης νέων σκληρότερων μέτρων.
Θα μου πει κανείς ναι αλλά ο Κακλαμάνης είναι αντιπαθής (ή ο Ψωμιάδης). Ναι συμφωνώ αλλά οι δήμαρχοι θα είναι καλοί ή κακοί για τον δήμο τους μόνο ενώ σε αυτές τις εκλογές παίζεται το μέλλον της χώρας, των εργαζομένων, των νέων, των συνταξιούχων. Γι’ αυτό πιστεύω ότι πρέπει να καταψηφιστούν οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ παντού. Μαύρο λοιπόν στους υποψήφιους που στηρίζει το ΠΑΣΟΚ.