ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.11.10

ΕΙΔΗΣΗ : Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ κ. ΔΡΟΥΤΣΑΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ !!!!

ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΠΑΣΟΚ-ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΑΣ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΟΥΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΣΤΙΣ 15 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ, ΑΝ ΕΠΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ.
Κάποτε ο κ. Σημίτης είχε ευχαριστήσει τους Αμερικανούς για την προδοσία στα Ίμια. Σήμερα (χθες), στο Βερολίνο ο υπουργός εξωτερικών της Ελλάδος, κ. Δρούτσας, ευχαρίστησε τους Γερμανούς για το μνημόνιο !!!! και υποσχέθηκε την συνέχιση των μέτρων. Και το κερασάκι στην τούρτα : είπε στους Γερμανούς ότι οι Έλληνες ψηφοφόροι με την ψήφο τους την περασμένη Κυριακή, στηρίζουν!!!!!! τα μέτρα……….
Η είδηση όπως μεταδόθηκε πριν λίγο.
GREECE THANKS GERMANS FOR BAILOUT, VOWS TO CONTINUE AUSTERITY CUTS
Berlin - Greek Foreign Minister Dimitrios Droutsas on Tuesday thanked Germany for its support during Athens' debt crisis earlier this year and "guaranteed" that Greece would continue its reform agenda, during a visit to Berlin.
"The reform course that has been taken will continue with the same intensity and resolve - I can guarantee that," Droutsas said, adding that Greek voters had shown support for the austerity measures in elections on Sunday.
He expressed gratitude to the German government and people, "for the support and solidarity that was shown to Greece during the difficult times of crisis."
 

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

«Γελιέται οικτρά όποιος νομίζει ότι μπορεί να παίζει με τη φωτιά. Και είναι ηφαίστειο που βράζει το πάθος του λαού για λευτεριά, δημοκρατία, ανεξαρτησία και κοινωνική πρόοδο. Το μίσος που έχει ενσταλαχτεί στις καρδιές των Ελλήνων πατριωτών κατά της φασιστικής τυραννίας και των πατρώνων της, κοχλάζει και προμηνάει τρομερές εκρήξεις. Οι άνανδροι αιμοσταγείς τύραννοι και τα αφεντικά τους οι αμερικανοΝΑΤΟικοί ιμπεριαλιστές, για να κάμψουν και να φοβίσουν τον αδάμαστο λαό μας, έστρεψαν με μανία τα πυροβόλα των τανκς του ΝΑΤΟ προς τα γυμνά λαϊκά στήθη και διέταξαν, ΠΥΡ! Επεσαν 100άδες νεκροί και τραυματίες. Βάφτηκε το Πολυτεχνείο - προπύργιο της Λευτεριάς - και οι δρόμοι της Αθήνας με το αίμα των παιδιών του λαού μας». (Παράνομος «Ριζοσπάστης», Δεκέμβρης 1973)

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΕΟΣ 130% ΕΠΙ ΤΟΥ ΑΕΠ
ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ
ΣΤΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ...
ΤΟ ΧΡΕΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΧΘΗ [τοκοι επι τοκων-αδικα ]
αλλα και ΑΠΕΧΘΗ [=βδελυρα ,σιχαμενα, ] για τους λαους...
ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ
ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ
ΣΗΜΕΡΑ ΔΕ ΠΛΕΟΝ ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΡΚΗΣ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ
ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΜΙΑ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΥ ΜΕΡΟΥΣ ΑΥΤΟΥ
[σαν επαχθες και απεχθες που ειναι]
ητοι ΤΟΥ 80% ΑΥΤΟΥ ....
ΘΑ ΑΠΟΠΛΗΡΩΘΕΙ ΜΟΝΟ ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΣ
ΤΟ 20% ΠΕΡΙΠΟΥ
ΠΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ
Η ΕΞΟΔΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΝΕ
ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ -ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΝΤΑΧΑΟΥ
ΠΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ
ΣΧΕΔΟΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ
Αυτη και μονο ειναι ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ -ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙ
ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ
Εννοειται οτι δεν περιμενουμε τιποτα πια απο τις σημερινες
εξωνυμμενες αλλα και ανεπαρκεις ηγεσιες των κομματων...
Το καινουργιο που το γεννα η αναγκη ΕΡΧΕΤΑΙ....

Ανώνυμος είπε...

Μια μέρα μετά τις δηλώσεις Γιούνκερ, ο οποίος ευθέως έθεσε θέμα νέων μέτρων και λίγες μέρες πριν από την επίσκεψη της τρόικας, στις 15 του Νοέμβρη, η κυβέρνηση επιχειρεί να αποκοιμίσει το λαό μπροστά στα χειρότερα που έχει συμφωνήσει με την ΕΕ και το ΔΝΤ. Ψεύδεται καθώς ισχυρίζεται ότι δε θα θίξει μισθωτούς και συνταξιούχους. Οι νέες δραστικές περικοπές των δαπανών στα νοσοκομεία και στους άλλους οργανισμούς, οι νέες αυξήσεις στο ΦΠΑ και στο πετρέλαιο θέρμανσης, το τεράστιο κρατικό χρέος προς το ΙΚΑ, θα φέρουν νέα βάρη στο λαό, νέες περικοπές στις συντάξεις. Ταυτόχρονα η κατάργηση των συλλογικών συμβάσεων, η ανεργία, που θεριεύει και η γενίκευση της μερικής - ελαστικής εργασίας, οδηγούν πλατιά τμήματα της εργατικής τάξης σε συνθήκες πείνας και εξαθλίωσης.