ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.11.10

Του Κωνσταντινου Zουλα

Παρά το σιωπητήριο που κήρυξε προχθές το Μαξίμου προκειμένου να πάψει η ομφαλοσκόπηση του ΠΑΣΟΚ για το αποτέλεσμα της πρώτης Κυριακής, δεν έλειψαν και χθες οι -σαφώς λιγότερες από ό, τι τις δύο προηγούμενες ημέρες, πάντως- παραφωνίες στελεχών, και ας μένουν μόνον τρεις ημέρες για τη δεύτερη μάχη των εκλογών. Χαρακτηριστικότερη ήταν αυτή του κ. Δημ. Ρέππα, ο οποίος όχι μόνον δεν δήλωσε ικανοποιημένος από το μήνυμα της κάλπης, αλλά παραδέχθηκε δημοσίως ότι αν κάτι συνέτεινε στη δυσμενή κυβερνητική επίδοση ήταν ο απολογισμός του υπουργείου Οικονομικών, καρφώνοντας, έτσι, και εκείνος τον κ. Γ. Παπακωνσταντίνου, μετά την κ. Λ. Κατσέλη. «Εχουμε υστέρηση εσόδων και πρέπει να βελτιώσουμε την επίδοσή μας» είπε (στον 9,84) και αφού απέδωσε το πρόβλημα όχι μόνον στη βούληση της κυβέρνησης αλλά και στην αποτελεσματικότητα του μηχανισμού διοίκησης πρόσθεσε με τη γνωστή του γλαφυρότητα: «Εκεί πράγματι μπορεί να πει κανείς ότι δεν έχουμε πετύχει τα θαυμαστά αποτελέσματα τα οποία πρέπει να πετύχουμε κάποια στιγμή για να αγγίξουμε και τους στόχους μας...».
Σημειωτέον, δε, ότι ο υπουργός Υποδομών εμμέσως επανέφερε στο προσκήνιο και το σενάριο των πρόωρων εκλογών. «Πολιτικό συμπέρασμα με έναν τρόπο που είναι ασφαλής μπορεί να εξαχθεί μόνο μέσω των βουλευτικών εκλογών» υποστήριξε, ενώ δεν έκρυψε την ανησυχία του για το αποτέλεσμα του δεύτερου γύρου, υποτιμώντας προκαταβολικά τα όποια πολιτικά μηνυματα προκύψουν την προσεχή Κυριακή.
«Δεν είναι ώρα κριτικής και είναι απαράδεκτο αν υπάρχουν κάποιοι συνάδελφοι που επιτίθενται σε άλλους» σχολίαζε (στο Βήμα fm) ο κ. Κ. Σκανδαλίδης, σαν να απαντούσε χωρίς να το γνωρίζει στον κ. Ρέππα. Η δε κ. Εύα Χριστοφιλοπούλου με συνέντευξή της (ράδιο 9) υπερθεμάτιζε: «Είμαστε μέσα στη μάχη και δεν είναι ώρα να πούμε πού πήγαμε καλά και πού όχι». Η υφυπουργός Παιδείας ωστόσο προεξοφλώντας εν τη ρύμη του λόγου της ένα (ακόμη) κακό αποτέλεσμα για το ΠΑΣΟΚ επανέλαβε αυτό ακριβώς που είχε ήδη ζητήσει από την Κυριακή ο κ. Π. Μπεγλίτης: «Από Δευτέρα πρέπει να γίνει αξιολόγηση και βεβαίως να αποδοθούν ευθυνες» είπε, φωτογραφίζοντας πρωτίστως το επικοινωνιακό επιτελείο του πρωθυπουργού...
Σημειώνεται ότι οι δημόσιες αυτές αυτοκριτικές αναφορές πρέπει να εκληφθούν ως ασήμαντες μπροστά σε έναν πρωτοφανή ενδοκυβερνητικό πόλεμο που βρίσκεται υπογείως τα τελευταία 24ωρα σε εξέλιξη. Ακόμη και πρωτοκλασάτα στελέχη απειλούν πλέον να διαφοροποιηθούν δημοσίως τη Δευτέρα από τον στενό πυρήνα των συνεργατών του κ. Παπανδρέου προδικάζοντας ότι θα είναι ακόμη χειρότερα για το ΠΑΣΟΚ τα αποτελέσματα, ενώ οι άνθρωποι του προέδρου απαντούν ότι σε περίπτωση ήττας σε συγκεκριμένες περιφέρειες και δήμους θα αποδώσουν ευθύνες ακόμη και σε υπουργούς, που όχι μόνον δεν στήριξαν αλλά και υπονόμευσαν τους πράσινους υποψηφίους.


http://www.kathimerini.gr/


parembasis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η υπουργός Εργασίας ανακοίνωσε ήδη τη νομοθέτηση της κατάργησης των Συλλογικών Συμβάσεων, που θα μειώσει δραστικά τους μισθούς, τη μείωση των εργοδοτικών εισφορών στα ασφαλιστικά ταμεία, ανοίγοντας το δρόμο για την κατάργησή τους, την παραπέρα ελαστικοποίηση της εργασίας με τη διαχείριση του χρόνου σύμφωνα με τις ανάγκες των επιχειρηματιών, όλα στο όνομα της ανταγωνιστικότητας.

Συλλαλητήρια επίσης σε Θεσσαλονίκη στις 7 μ.μ. στο Αγαλμα Βενιζέλου, Πάτρα στην πλατεία Γεωργίου στις 7 μ.μ., Ηράκλειο στις 6.30 μ.μ. πλατεία Αγ. Νικολάου (Αλικαρνασσός), Κομοτηνή στις 6.30 μ.μ. κεντρική πλατεία, Πύργο στις 7 μ.μ. στην πλατεία ΟΤΕ, Γιάννενα στις 7 μ.μ. στο δημαρχείο, Κέρκυρα στις 10 π.μ. στην πλατεία Σαρόκο, Αλεξανδρούπολη στις 6.30 μ.μ. στο δημαρχείο, Ξάνθη στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, Καβάλα στις 6 μ.μ. στην κεντρική πλατεία, Δράμα στις 6.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία και Ρόδο στις 6 μ.μ. στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.