ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

27.2.11

Ο Επαναστάτης Πρωθυπουργός.....(O Δον Κιχώτης στη Εξουσία)

Πως είναι δυνατόν να επαναστατήσει ένας λαός όταν έχει Πρωθυπουργό επαναστάτη....;Η πορεία του Αντιεξουσιαστή στην Εξουσια σε αυτούς τους.... μήνες διακυβέρνησης είναι εκπληκτική....
Μέλος των κινημάτων "ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ":
-Μισθωτούς
-Συνταξιουχους
-Εθνική Υγεια
-Εθνικη Ασφαλεια
-Εθνική Παιδεια
-Προστασία του Πολίτη


Υπέρμαχος για τα Δικαιώματα του:
-Μεγαλοκαναλάρχη
-Μεγαλοεργολάβου

Δείχνει εξαιρετική ευαισθησία και είναι:
-Εξέχων Μελος της Προστασίας των Γαλλικών και Γερμανικών Τραπεζών
-Μεγάλος Ευεργέτης των Ελληνικών Τραπεζών
-Ύψιστος Προστάτης των δικαιωμάτων των Βουλευτών και των Κυβερνητικών που τους αποδίδονται κατηγορίες για σκάνδαλα, με σύνθημα "Όλα στο φώς"(της Παραγραφής).

Στα θετικά του επίσης συγκαταλέγονται:
-Απεχθάνεται το τζόγο(το είπε στο δημοσιογράφο της Βild ότι δε στοιχηματίζει ούτε το μισθό του για τη σωτηρία της χώρας πράγμα το οποίο θεωρεί βέβαιο και γι'αυτό άλλωστε δεν έκανε δημοψήφισμα για την είσοδο της χώρας στο Μηχανισμό Στήριξης υποστηρίζοντας ότι είναι ο μόνος δρόμος για τη "σωτηρία"!!!.(Τα "φρουτάκια" που έρχονται είναι από άλλο ανέκδοτο)
-Απεχθάνεται το κάπνισμα και θέλει το ίδιο για τους πολίτες του...Άσχετα με το αν καπνίζουν ή όχι...
-Είναι τόσο Δημοκρατικός που όλα τα Νομοσχέδια περνούν από Δημόσια Διαβούλευση,συζήτηση στη Βουλή,όλα συζητούνται με σύγχρονες μεθόδους Πληροφόρησης αλλά τελικά γίνεται ότι πεί η Τρόικα....(Λεπτομέρειες....)
-Πολεμά με αυταπάρνηση και χωρίς έλεος:συμβασιούχους,εργάτες,αγρότες ξεβολεύει με περισσή άνεση τους "βολεμένους" φορτηγατζήδες,φαρμακοποιούς,γιατρούς και δικηγόρους διαλύει την ελίτ των μικρομεσαίων επιχειρήσεων,λειτουργεί σαν σκούπα στεγνώνοντας την Αγορά και ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την Ανάπτυξη δημιουργώντας νέες θέσεις ανεργίας.....

Ελλάδα 2010-2011 Η Επανάσταση του Αυτονόητου....η αλλιώς ο Δον Κιχώτης Πρωθυπουργός... 
pikri-sokolata

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

http://malesinablog.blogspot.com/