ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.11

Άρχισαν οι αποκρατικοποιήσεις με το 49% της ΔΕΗ – Ακολουθεί το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο

Μετά τη ΔΕΗ τί ακολουθεί; Το ερώτημα αυτό είναι το κυρίαρχο, μετά την αποκάλυψη - γιατί περί αυτού πρόκειται - ότι σε νομοσχέδιο του υπουργείου Περιβάλλοντος "κρύβεται" προσπάθεια πώλησης του 49% του δικτύου μεταφοράς ενέργειας σε ιδιώτες. Η κίνηση αυτή, ωστόσο, αποτελεί κεραυνό εν αιθρία μόνο για όσους δεν γνωρίζουν τα σχέδια του οικονομικού επιτελείου για τον τρόπο με τον οποίο θα βρεθούν περίπου 15 δισ ευρώ, μέσα σε διάστημα μικρότερο των τριών χρόνων, από τώρα έως και το τέλος του 2013 δηλαδή.
Οι πληροφορίες επιμένουν ότι η περίπτωση της ΔΕΗ δεν συνιστά παρά ένα μόνο βήμα, προς αυτή την κατεύθυνση κι ότι πολύ σύντομα ακολουθούν κι άλλα, αναλόγου περιεχομένου κι ενδιαφέροντος. Συγκεκριμένα, στο ίδιο πακέτο θα περιληφθούν κι άλλες ενεργειακές επιχειρήσεις δημοσίου συμφέροντος, όπως και "αξιοποίηση" υποδομών σε λιμάνια, αεροδρόμια και όχι μόνο.
Αυτά, στην πρώτη φάση. Στη δεύτερη, που ακολουθεί αμέσως μετά, θα περιληφθεί ο τραπεζικός τομέας, με προεξάρχουσα θέση, σε αυτή την περίπτωση του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου (ΤΤ). Πότε θα γίνει αυτό; Σύμφωνα με συνήθως καλά ενημερωμένες πηγές, αμέσως μόλις το επιτρέψουν οι συνθήκες της αγοράς.
Κατά συνέπεια, η εξέλιξη αυτή μπορεί, υπό προϋποθέσεις, να δρομολογηθεί και πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, ισχυρίζονται οι ίδιες πηγές που είναι σε θέση να γνωρίζουν. Προς το παρόν, πάντως, στο υπουργείο Οικονομικών δεν έχουν γίνει διερευνητικές κρούσεις, αναφορικά με τις προθέσεις του ως προς το συγκεκριμένο project. Μόλις γίνει κάτι τέτοιο, τότε η πώληση του ΤΤ θα μπει στην τελική της ευθεία.
newscode 

Δεν υπάρχουν σχόλια: