ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.11

Ένα σχόλιο - δυναμίτης για τον Άκη Τσοχατζόπουλο



Σημ. "Παρέμβασης": Το σχόλιο που ακολουθεί το έκανε ανώνυμα αναγνώστης μας στην ανάρτηση με τίτλο “Πόλεμος” Άκη και Real News… μέχρι το τέλος. Το δημοσιεύουμε γιατί απ' όσα αναφέρονται στο σχόλιο, είναι προφανές ότι ο σχολιογράφος, υπήρξε κάποια στιγμή στενός συνεργάτης του Άκη ή τουλάχιστον βρισκόταν στο άμεσο περιβάλλον του και είναι σε θέση να γνωρίσει πρόσωπα και καταστάσεις. Διαβάστε το σχόλιο και θα καταλάβετε.


"A ρε Μπρούμελ που όταν σου έδειχνα το δρόμο της αρετής, όχι της κόρης σου,αλλά του καλού σοσιαλιστή, εσύ, ο Μπέλτσιος σου, ο Μαγκούφης σου, ο Ταυλαρίδης σου, ο Αγγελόπουλός σου, ο Συμεών σου, ο Μαμέλης σου και αργότερα ο Αγραφιώτης σου, ο Μωραϊτης σου, ο Χωραφάς σου και πολλά άλλα τέτοια φυντάνια σε έσπρωχναν στο δρόμο της ληστείας, συμβουλέυοντάς σε ή σιωπώντας, κι εμένα προσπαθούσαν με τις ευλογίες σου να με διαγράψουν.Τώρα χωρίς εξουσία κατάντησες ένα θλιβερό ανθρωπάκι, αυτό που στην ουσία ήσουν πάντα και προσπαθούσες να φανείς άνθρωπος τεσσάρων εποχών... κρεμώντας ένα ολόκληρο λαό στο τσιγκέλι του ΔΝΤ και στο βρακί της Μέρκελ...και μιά ιδεολογία από τα αχαμνά του κάθε φασίστα.Γελοίε ε γελοίε !Να πας φυλακή και να σαπίσεις εσύ και όλοι οι συνεργάτες σου."

parembasis

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΜΟΙΡΑΣΙΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ....