ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.11

Επικοινωνιακά παιχνίδια για εσωτερική κατανάλωση


Είναι σαφές πως η κρίσιμη μάχη για τη στήριξη των χωρών με δημοσιονομικά προβλήματα και τη διασφάλιση της σταθερότητας στην ευρωζώνη βρίσκεται σε εξέλιξη και δίνεται μεταξύ των ισχυρών της Ευρώπης αλλά και των ΗΠΑ, που ασκούν ασφυκτικές πιέσεις στη Γερμανία προκειμένου να συναινέσει στη λήψη των απαιτούμενων μέτρων στήριξης.
Ενδεικτική της κατάστασης που επικρατεί εν όψει της Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. είναι η χθεσινή επίσκεψη-εξπρές στο Βερολίνο του Αμερικανού υπουργού Οικονομικών, ο οποίος προειδοποίησε για τις επιπτώσεις που θα υπάρξουν στην παγκόσμια οικονομία σε περίπτωση που δεν ληφθούν οι αναγκαίες αποφάσεις, όπως η αύξηση των πόρων του Ευρωπαϊκού Ταμείου Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας, η πρόβλεψη μεγαλύτερης ευελιξίας, ώστε να μπορεί να παρεμβαίνει στην αγορά κρατικών ομολόγων, αλλά και η μείωση των επιτοκίων δανεισμού για την Ελλάδα και την Ιρλανδία.
Είναι επίσης ξεκάθαρο ότι την ίδια ώρα, ο Ελληνας πρωθυπουργός, εκ των πραγμάτων, περιορίζεται απλώς στο να παρακολουθεί τα τεκταινόμενα, αφού δεν είναι σε θέση να επηρεάσει τις αποφάσεις που λαμβάνονται σε ευρωπαϊκό επίπεδο.
‘Ομως ο κ.Παπανδρέου επιδιώκει να μεταφέρει επικοινωνιακά το παιχνίδι στο εσωτερικό μέτωπο και ετοιμάζεται να εμφανίσει ως αποτελέσματα μιας ανύπαρκτης σκληρής μάχης, που υποτίθεται ότι δίνουν ο ίδιος και η κυβέρνησή του, την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του δανείου -για την οποία υπήρχε ρητή αναφορά στη συνεδρίαση του Γιουρογκρούπ τον περασμένο Νοέμβριο-, αλλά και πιθανή μείωση του επιτοκίου, την οποία πρότεινε προ ημερών και ο Ολι Ρεν.
Το βέβαιο είναι ότι το σοβαρό παιχνίδι παίζεται στην Ευρωπαϊκή Ενωση και η επικοινωνιακή αξιοποίηση που επιχειρεί ο κ. Παπανδρέου αποσκοπεί μόνο στη δημιουργία εντυπώσεων.
.
.
ΕΤ
Bookmark It

Δεν υπάρχουν σχόλια: