ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

11.3.11

Πουλήστε γιατί αλλιώς δεν έχει μπαγιόκο

Της Μιχαλούς
Η επιμήκυνση του ελληνικού δανείου φαίνεται πλέον να είναι ειλημμένη απόφαση από την Μέρκελ …Την απόφαση της αυτή ανακοίνωσε σαφώς με δηλώσεις της στην εφημερίδα Bild η Γερμανίδα καγκελάριος.
Οκ το είχαμε καταλάβει ότι κάτι τέτοιο θα γινόταν αργά ή γρήγορα. Άλλωστε έτσι και αλλιώς καιγόμαστε να μειωθεί το επιτόκιο του δανείου των 110 δισ. ευρώ…. Τι είναι όμως αυτό που κρύβει πίσω από τα λόγια της, η Μέρκελ;
Μα φυσικά τι άλλο…Η χώρα μας θα πρέπει να δεσμευτεί ότι θα προχωρήσει σε κρατικές αποκρατικοποιήσεις. Δηλαδή με απλά λόγια να πουλήσουμε την κρατική μας περιουσία ώστε να μειώσουμε το επιτόκιο δανεισμού.
Καλά καταλάβατε…Ξεπουλάμε…Έχω, διαλέχτε
Πουλήστε λέει,  εταιρείες του Δημοσίου, νησιά και εκτάσεις φιλέτα προκειμένου να επωφεληθούν τα αρπακτικά του real estate που καραδοκούν στο εξωτερικό για να πάρουν για ένα κομμάτι ψωμί ακίνητα του ελληνικού κράτους και βλέπουμε.
Έτσι “απαντά” η Γερμανίδα Καγκελάριος στον Γ. Παπανδρέου ο οποίος είχε δεσμευτεί ότι η μη πώληση κρατικής περιουσίας θα γίνει και νόμος του κράτους.
Τωρα το μόνο που μένει να δούμε είναι με πιο τρόπο ο ΓΑΠ θα σερβίρει το μαντάτο στον ελληνικό λαό …
Την πρώτη βόμβα βέβαια την έριξε. Σε δηλώσεις του τόνισε ότι «Η διαπραγμάτευση συνεχίζεται και θα είναι δύσκολη και σκληρή». Εκείνο που μας μενει για να ελπίζουμε είναι οι σημερινές διαπραγματεύσεις να βγάλουν και κάτι ώστε να διαφυλάξουμε κάτι  από τον σκληρό εκβιασμό
Το Ποντικι

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

BRE MALAKA ESENA STO LIMERI PREPI NA SE KLISOUNE STIN STENI GIATI OLO AN8ELINIKA SIN8IMATA GRAFIS ALITES:

Ανώνυμος είπε...

http://www.youtube.com/watch?v=KyojOZEaL7Y

Ανώνυμος είπε...

http://attikanea.blogspot.com/2011/03/blog-post_1346.html