ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.11

Μια περίεργη σύμπτωση στη παραίτηση Γεωργακόπουλου

Χτες ανακοινώθηκε η παραίτηση του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών Δημήτρη Γεωργακόπουλου, ο οποίος επικαλέσθηκε προσωπικούς λόγους. Ο ίδιος δήλωσε ότι δεν αξιοποιήθηκε όπως έπρεπε και ότι η παραμονή του δεν εξυπηρετεί τους λόγους για τους οποίους ανέλαβε τη θέση.
Δεν ξέρω τους λόγους που οδήγησαν τον κύριο Γεωργακόπουλο στην παραίτηση. Λέγεται ότι η προτάσεις που έκανε για την βελτίωση του εισπρακτικού μηχανισμού δεν ελήφθησαν υπ' όψιν. Θυμάμαι όμως κάποιες δηλώσεις του πριν ένα περίπου χρόνο και μια περίεργη χρονική σύμπτωση.
Στη πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" τον Γεναρη του 2010 o Οικονομέας ρώτησε τον κύριο Γεωργακόπουλο αν η κυβέρνηση έχει σκοπό να μετατρέψει την Ελλάδα σε ένα μεγάλο καζίνο για να λάβει την απάντηση ότι η χώρα μας πληρώνει υπέρογκα πρόστιμα στην Ε.Ε. γιατί δεν επιτρέπονται τα τεχνικά παιχνίδια και όχι τα τυχερά. Κατά συνέπια πρέπει να επιτραπούν και πάλι τα τεχνικά παιχνίδια για να σταματήσει η οικονομική αιμορραγία της χώρας άνευ λόγου. Οι δημοσιογράφοι πίεσαν τον κ. Γεωργακόπουλο θυμίζοντας του την περίοδο που τα φρουτάκια ήταν ελεύθερα αλλά αυτός δεσμεύτηκε ότι σε καμία περίπτωση δεν θα επιτραπούν και πάλι τα τυχερά παιχνίδια.
Χτες λοιπόν το Υπουργικό Συμβούλιο ενέκρινε το νομοσχέδιο για τη «Ρύθ?ιση της αγοράς παιγνίων»  και ο κύριος Γεωργακόπουλος παραιτήθηκε την ίδια μέρα γιατί οι προτάσεις του δεν λαμβάνονται υπ' όψιν. Μπορεί να είναι σύμπτωση και τα δυο γεγονότα απλά να συμπίπτουν χρονικά. Όμως είναι σίγουρο ότι ο παραιτηθείς Γ.Γ. είχε πολύ διαφορετικές απόψεις για το ποιά είναι η σωστή προσέγγιση για την έξοδο από την κρίση από τα άλλα στελέχη του οικονομικού μας επιτελείου. 


Mikros Hroas

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΟΙ η ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΚΟΥΡΑΔΕΣ
Σιγά τον εθνικό μας ήρωα .
Mikros Hroas ΚΑΙ λοιπα Φιλαράκια μου , Σιγά το λαμογιο……
Και εγώ λοιπόν ενημερωτικά σας υπενθυμίζω ότι σε αντίστοιχη εκπομπή του ΜΕΓΑ παλι στην πρωινή εκπομπή "Κοινωνία Ώρα Mega" τον Γεναρη του 2010 o Οικονομέας ρώτησε τον κύριο Γεωργακόπουλο αν η κυβέρνηση έχει σκοπό να ελέγξει τις αποθήκες με τα αφορολόγητα κινέζικα προϊόντα στην πλατεία Κουμουνδούρου , πράγμα το οποίο έφερε στην συζήτηση άνθρωπος που δούλευε σε λαϊκές αγορες και ήταν σε εξωτερική απευθείας σύνδεση με την εκπομπή .
Τοτε ο « ηρωικος αυτός πρασινοφρουρός» όχι μόνο έκανε τον κουφό , δυο τρεις φόρες , αλλά επειδή νευρίασε , γιατί το παλικάρι , «λαικατζης» ένεκεν, δεν κώλωνε και του επαναλάμβανε την ερώτηση του , εαν δηλαδή επιτέλους σκοπεύει να ελέγξει την τρυπα απ όπου υπάρχει αυτή η τεράστια απώλεια του ΦΠΑ δηλαδή τις κινέζικες αποθήκες εισαγομένων και κατόπιν ατελώς διανεμομένων προϊόντων , το
« ηρωικό πρασσινο…….. » του ζητούσε επιτακτικά να του απαντήσει εάν ο ίδιος ο καταγγέλλων χρησιμοποιεί ταμειακή μηχανή ( αν και ο νόμος για ταμειακές μηχανές δεν είχε τεθεί ακόμη σε ισχύ ) και με ένα στυλακι ασφαλιτικο εκβίαζε τον άνθρωπο ότι τάχα θα του πάρει και τα στοιχεία .

ακου εκει ΥΣΤΕΡΗΣΗ ΕΣΟΔΩΝ
Χα Χα Χα το λαμογιο ,
Και ηταν ο υπευθυνος για τον ΦΠΑ οπως μας ενημερωσε ο φιλος Mikros Hroas
HEIL GAP (or never mind the bollocks)