ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.11

ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΛΑΜΟΓΙΑ Ανεπιθύμητοι στην Σκόπελο η βουλευτές του πασοκ Καρτάλης Κωνσταντίνος και Ζήση Ροδούλα

Η τροπολογία επανέφερε σε ισχύ Προεδρικά Διατάγματα, με το οποίο απαγορευόταν η δόμηση σε οικόπεδα με κλίση 35% και άνω. Τα Προεδρικά Διατάγματα είχε προωθήσει ο Νικ. Σηφουνάκης, όταν ήταν υπουργός Αιγαίου, επί κυβερνήσεως Σημίτη.
Σημειώνεται ότι ο Γ. Παπαμανώλης πριν εκλεγεί βουλευτής κατείχε το αξίωμα του αντινομάρχη Κυκλάδων για επτά χρόνια. Η Βάσω Παπανδρέου, βουλευτής Β΄' Αθηνών, είναι πρόεδρος της επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλής. Με ρύθμιση που είχε προωθήσει στο τέλος του 2003, όταν ήταν υπουργός ΠΕΧΩΔΕ, είχε επί της ουσίας εξουδετερωσει το Προεδρικά Διατάγματα, όσον αφορά στα νησιά που υπάγονται στην πολεοδομία Σύρου.
Σημειώνεται ότι το νομοσχέδιο για τη βιοποικιλότητα υπερψηφίστηκε με 155 ψήφους.


ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΠΟΣ ΕΙΝΑΙ  35 % ΚΑΙ 50%  ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΑΥΤΟ
Δυστυχώς μας εξαπάτησαν η βουλευτές του πασοκ μαγνησίας είχαν υποσχεθεί ότι δεν θα ψηφίσουν κανέναν άρθρο και όπως μάθαμε είπαν σε όλα ναι σας τους αφήνουμε στην κρίση σας .όλοι η σκοπελίτες είναι εξαγριωμένη με την στάση τον δυο βουλευτών που για να μην έρθουν σε κόντρα
Με το κόμμα τους προτίμησαν να έρθουν με τους νησιώτες  και μας έγραψαν στα παλιά τους υποδήματα και  Εμείς τους λέμε.

 http://skopelos-news.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: