ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.11

ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΕΞΑΠΤΕΡΥΓΟ ΤΟΥ ΓΑΜΑΠ

Κάτι δυνατό, ως δεσμός αίματος δείχνει να ενώνει τους δύο παλιούς συμφοιτητές. Μήπως κάνουν μεταγγίσεις στην Πρεσβεία ?

ΣΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ :

“ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ”…

Είναι συγκινητικό τελικά το κλίμα πατριωτικής στήριξης της αντιπολίτευσης και ειδικά του Σαμαρά, αλλά και του Καρατζαφύρερ με την πληθωρική εθνική παρουσία, στο γιωργάκη μας την κρίσιμη τούτη ώρα.
Να αναλάβουν τις ευθύνες τους ζήτησε από τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων με τους οποίους συναντήθηκε ο Πρωθυπουργός εν όψει της κρίσιμης διαπραγμάτευσης στην Ευρώπη στις 11 και στις 25 Μαρτίου κι αυτοί αμέσως ανταποκρίθηκαν επαναλαμβάνοντας τα “ελληνικά” και καλά αιτηματα στην Ευρωζώνη…
«Ενημέρωσα τους πολιτικούς αρχηγούς πως η θέση μας είναι ότι πρέπει να υπάρχει συνολική λύση στην Ε.Ε. και αυτή την μάχη θα δώσουμε», ανέφερε ο κ. Παπανδρέου σε δηλώσεις του μετά την ολοκλήρωση των συναντήσεων, τονίζοντας ταυτόχρονα ότι «αυτή η προσπάθεια αφορά όλους μας».
Αναφερόμενος στις κρίσιμες συνόδους της 11ης και της 25ης Μαρτίου σημείωσε πως πολλά θέματα είναι ανοιχτά σε διαπραγμάτευση, μεταξύ των οποίων η οικονομική διακυβέρνηση, το σύμφωνο ανταγωνιστικότητας, ο μελλοντικός μηχανισμός στήριξης, οι όροι δανεισμού, ενώ υπάρχουν και άλλα θέματα όπως η έκδοση ευρωομολόγων.
Πέρα από τους προαναφερθέντες συγκινητικός υπήρξε και ο Κουβέλης που βγήκε στο Μούγγα για να επαναλάβει τις απαιτήσεις αυτές των διεθνών τοκογλύφων για το πλαίσιο στήριξης των αναξιοπαθούντων πιγκς .  Για να αυξηθεί ο δανεισμός και η δέσμευση όλης της ευρωζώνης από τους περιούσιους τραπεζαλήτες, όπως εξηγούμε εδώ..
Η Παπαρήγα δήλωσε τα αναμενόμενα πεντακάθαρα, άσχετο τι προτίθενται να πράξουν κι αυτοί…  Πως συναίνεση δεν μπορεί να υπάρξει, σημειώνοντας ότι το ΚΚΕ δεν μπορεί να συμμετέχει σε μια διαδικασία που στην ουσία σημαίνει «να διαλέξουμε με ποιο σχοινί, αν θα ναι μεταξωτό ή τρίχινο, θα κρεμάσουν τον ελληνικό λαό».
Προέβλεψε επίσης ότι «τα χειρότερα έρχονται» και ότι θα υπάρξει κάποια συμφωνία για ελεγχόμενη χρεοκοπία στο πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Εξέφρασε ωστόσο την εκτίμηση ότι οποιαδήποτε συμφωνία επιτευχθεί σε επίπεδο Ε.Ε. θα φέρει νέα δυσβάσταχτα μέτρα κατά του ελληνικού λαού και των λαών της Ευρώπης.
Και ο Τσιπρας εξίσου προβλέψιμος ζήτησε το ανέφικτο για καθεστως ΔΝΤ δημοψήφισμα…
Ο ΓΑΜΑΠ εκστόμισε μια κορυφαία παπάρα, μίλησε για  μάχη δημοκρατίας που δίνει η “πατρίδα” ώστε οι αγορές να λειτουργούν προς όφελος των πολιτών !  Είπε κι άλλα κατευναστικά περί “πατρίδας” αποφεύγοντας μέχρι τέλους να αναφέρει την καταραμένη ως φαίνεται  λέξη Ελλάδα ! Ανέφερε  μόνο ότι το ελληνικό ζήτημα είναι ταυτόχρονα ευρωπαϊκό ζήτημα και το ευρωπαϊκό ζήτημα είναι ταυτόχρονα ελληνικό, κάτι στο οποίο δεν έχει άδικο αλλά από την ανάποδη από τη δική του τοποθέτηση, κόντρα δηλαδή στους αγγλοαμερικάνους ! ))
neotera.

Δεν υπάρχουν σχόλια: