ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.11

Αγωγές και μηνύσεις στους εισπράκτορες εργολάβους των εθνικών μας δρόμων... καθώς επίσης, κράξιμο/αποδοκιμασίας στον αμετροεπή Ρέππα!!!

Η αποψινή πολύωρη (πάνω από 5 ώρες) ταλαιπωρία που υπέστησαν οι οδηγοί  στη περιοχή της Μαλακάσας θα συνεκτιμηθεί (συμψηφιστεί) με τους τσαμπατζήδες του "Δεν Πληρώνω";

Ο ανεύθυνο/υπεύθυνος κ.Ρέππας τι θα κάνει εκτός από την υποκριτική "συγγνώμην";

Η δήλωση "συγγνώμης" του Ρέππα απόψε εξόργισε  πολλούς οδηγούς που ταλαιπωρήθηκαν αναίτια.
Όπως και οι δηλώσεις της κας Σοφίας Λάμπρου, εκπροσώπου των εργολάβων "Νέα Οδός". 
Εκτός από τα ανειλικρινή εξήγηση που εξέθεσε η εν λόγω κυρία, είπε και αρκετά ψέμματα, όπως αυτό με τα 60 εκχιονιστικά μηχανήματα.
Σύμφωνα με την οδηγό και ακροάτρια κα Ασπασία, του ΣΚΑΙ που τηλεφώνησε στο ραδιοφωνικό σταθμό για να εκθέσει τη ταλαιπωρία της,  διέψευσε τη κυρία Λάμπρου για τα εκχιονιστικά μηχανήματα τα οποία τα υπολόγιζε  σε δύο, όπως και για την απαγόρευση της κυκλοφορίας  των νταλικών ανέφερε ότι η ίδια μέτρησε πάνω από εξήντα. 

Από μαρτυρίες πολλών ακροατών, το μποτιλιάρισμα 11 χιλιομέτρων (από το 46km έως το 35km) δεν είχε να κάνει με καιρικά φαινόμενα αλλά με κάτι άλλο; 
Όπως και το μποτιλιάρισμα στην περιοχή του Μαρτίνου για τρεις ώρες... είναι και αυτό για περαιτέρω έρευνα και τεκμηριωμένη εξήγηση από τους (αν)αρμόδιους. 

Η ανακοίνωση που εξέδωσε το "Πανελλαδικό Συντονιστικό" αναφέρει σχετικά:
"Παρά την κακοκαιρία και τα έκτακτα καιρικά φαινόμενα που επικρατούν στην εθνική οδό σχεδόν όλης της χώρας, οι χαρατσοεισπρακτικές εταιρίες, οι οποίες δεν τηρούν καν τις αποικιοκρατικού τύπου συμβάσεις παραχώρησης, και δεν καθαρίζουν τους δρόμους από το χιόνι, συνεχίζουν να εισπράττουν διόδια.
Παρεμποδίζουν την κυκλοφορία, προκαλώντας παρακώλυση συγκοινωνίας στο βωμό του απόλυτου θεού τους, του κέρδους.
Έχουμε καταγγελίες από τα διόδια των Αφιδνών ότι οι ουρές έχουν φτάσει πολλά χιλιόμετρα με τα αυτοκίνητα ακινητοποιημένα.
Μεγάλα προβλήματα υπάρχουν και σε ολόκληρη τη Φθιώτιδα καθώς και στο υπόλοιπο οδικό δίκτυο.
Έχουμε δεχθεί εκατοντάδες τηλεφωνήματα από αγανακτισμένους οδηγούς!
Δεν είναι τυχαίο, ότι οι πολίτες απευθύνονται στις Επιτροπές Αγώνα "Δεν Πληρώνω" εκφράζοντας την αγανάκτηση τους, δεδομένου ότι δεν έχουν καμία εμπιστοσύνη στο ανάλγητο κράτος.
Φυσικά οι κρατικοί φορείς, δεν παρεμβαίνουν, δεδομένου ότι δε θα στρέφονταν σε καμία περίπτωση ενάντια στην κερδοφορία των αφεντικών τους, μεγαλοεργολάβων . 
Ήδη, όπως πληροφορούμαστε, πλήθος διερχομένων οδηγών αυτοοργανώνονται και σπρώχνουν τις μπάρες αρνούμενοι το επαίσχυντο χαράτσι."
Από τις 10μμ χθες άνοιξαν τα διόδια των Αφιδνών... όχι από το κίνημα του "Δεν Πληρώνω", αλλά από την ίδια την εταιρεία.
.
Σε όλα αυτά θα πρέπει να απαντήσει ο υπερασπιστής των εργολάβων κ.Ρέππας. 
Το "θα αποδοθούν ευθύνες" για την ταλαιπωρία τόσων χιλιάδων ανθρώπων είναι και ανεύθυνο και προκλητικό. 
Μετά από τα παραπάνω αλλά και τις υποτελείς αλλαγές του Κ.Ο.Κ υπέρ των εργολάβων με την ποινικοποίηση της ΜΗ πληρωμής διοδίων, έπρεπε να συναισθανθεί ότι απέτυχε και να δηλώσει αντί "συγγνώμης" την αδυναμία του να διαχειριστεί τα του υπουργείου του και να παραιτηθεί.
Επιτέλους σε αυτό το τόπο να παραιτηθεί και κάποιος από ευθιξία.

Η ταλαιπωρία αυτή δεν είχε να κάνει με ασυνήθιστα για την εποχή καιρικά φαινόμενα, αλλά με την αδιαφορία των αρμοδίων στην επίβλεψη του υπουργείου και κυρίως στην πλημμελή  εκτέλεση των υποχρεώσεών από τους  Παραχωρησιούχους.

Τέλος η δική μου εκτίμηση για αυτό που συνέβη συνίσταται στην εξής απλή λογική (για να ΜΗΝ ψαχνόμαστε για δράκους στα παραμύθια των ανακοινώσεων):
Το ένα είναι το νομοθέτημα είσπραξης διοδίων του Ρέππα και το δεύτερο η απληστία των εργολάβων να ανοίξει εγκαίρως τις μπάρες των διοδίων το οποίο το έκανε στις 10μμ.

Εάν νομίζω; ΟΧΙ βέβαια... κάποιοι δεν θέλουν να πουν αλήθειες και κρύβονται ανερυθρίαστα πίσω από συγκεκριμένα συμφέροντα και ΔΕΝ παραιτούνται από έλλειψη ευθιξίας και παλικαριάς. 
(τα ακούς κρατικοδίαιτε πολιτικέ;)
Νάσος 

ΥΣ:  Περιμένουμε σήμερα από τα γκεμπελίστικα αποπροσανατολιστικά βραδινά δελτία των οκτώ να τα ρίξουν όλα στους οδηγούς και τις "αλυσίδες" τους (μπορεί και στην οδική συμπεριφορά)... όπως και να το αποθαρρύνουν - απαξιώσουν  τα κινήματα του "Δεν Πληρώνω", ίσως και στην τροχαία που δεν συμπαραστάθηκε στα αφεντικά τους τους εργολάβους.
...Τα γνωστά σενάρια, τα χιλιοειπωμένα!!!


Για το υστερόγραφο με ασφαλή πρόβλεψη του MEGAλου!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: