ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.11

Φρίκη χωρίς τέλος στη Λιβύη, νέα video σοκ!!!

Συνεχίζοντας το οδοιπορικό στους δρόμους της Λιβύης, το eyewitness παρουσιάζει απόψε τρία νέα συγκλονιστικά video που προκαλούν την φρίκη και τον αποτροπιασμό όλων μας. Οι διεθνείς πιέσεις εντείνονται για την απομάκρυνση του Καντάφι, ωστόσο την ίδια στιγμή, η κατάσταση στη χώρα κρίνεται στις οδομαχίες και οι νεκροί αυξάνονται ώρα με την ώρα.
Τα νοσοκομεία, γεμάτα πτώματα και διαμελισμένους ανθρώπους, αδυνατούν πια να υποδεχτούν επιπλέον νεκρούς...Οι εικόνες είναι σοκαριστικές.


Την ίδια στιγμή, στους δρόμους των μεγαλύτερων πόλεων της χώρας, δεκάδες πολίτες, θύματα του εμφυλίου, εκτελούνται εν ψυχρώ..



Οι δολοφονίες αμάχων είναι η σκληρή καθημερινότητα στην Λιβύη. Όλοι είμαστε συμπαραστάτες σε αυτόν τον αγώνα, αλληλέγγυοι στον ανθρώπινο πόνο και ελπίζουμε να τελειώσει γρήγορα αυτός ο άδικος πόλεμος...

witnessfree

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

from HEIL GAP

Καλημερα σας.
Διαβασα στο
http://cceuropeev.syscp4.webhosting-franken.de/berlin-athen-r2010/index.php?id=205&tx_ttnews[tt_news]=1960&tx_ttnews[backPid]=78&cHash=fccc447f5811ff1d8bfa1e1cef2a5e57

Berlin Athens =

Γιατί διαλύεται η Λιβύη;
Ο κόσμος ζητωκραυγάζει, την στιγμή που το Ιερατείο βυθίζει την Λιβύη στο χάος. Όπως βύθισε και την Ελλάδα στο χάος: Με τον Geoffrey, την τρομοκρατία, τις Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις και το Μνημόνιο
Απο το www.milkman.gr/
Μεγεθύνατε

του David Rothscum
Μετάφραση: Εμμανουήλ Σαρίδης



Πώς περνούσε η Λιβύη επι Γκαντάφι; Πως περνούσε ο κόσμος; Ήταν καταπιεσμένος, όπως γενικά μαθαίνουμε; Ας ρίξουμε μια ματιά στα γεγονότα.



Πριν ξεσπάσει το χάος, η Λιβύη είχε ένα χαμηλότερο ποσοστό κρατουμένων από την Τσεχική Δημοκρατία. Βρισκόταν στην 61η θέση. Η Λιβύη είχε το χαμηλότερο ποσοστό βρεφικής θνησιμότητας στην Αφρική. Λιγότερο από το 5% των κατοίκων της πεινούσαν. Ενω στον υπόλοιπο κόσμο οι τιμές των τροφίμων συνεχώς αυξάνονταν, η κυβέρνηση της Λιβύης είχε καταργήσει όλους τους φόρους επί των τροφίμων.



Οι Λίβυοι ήσαν πλούσιοι. Η Λιβύη είχε το μεγαλύτερο κατά κεφαλή εισόδημα στην Αφρική. Η κυβέρνηση φρόντιζε, ώστε ο καθένας να μπορεί να συμμετάσχει στην ευημερία. Ο πλούτος ήταν μοιρασμένος δίκαια. Στη Λιβύη ζούσαν λιγότεροι άνθρωποι κάτω από το όριο της φτώχειας από ότι στην Ολλανδία.



Πως έγινε η Λιβύη τόσο πλούσια; Γιατί έχει πετρέλαιο και δεν επέτρεπε σε ξένες εταιρείες να της το κλέβουν, όπως συμβαίνει στη Νιγηρία, μια χώρα, που σε μεγάλο βαθμό ελέγχεται από την Shell.



Όπως κάθε χώρα, έτσι και η Λιβύη υποφέρει από μια κυβέρνηση διεφθαρμένων γραφειοκρατών, που προσπαθούν να κόψουν ένα ολο και μεγαλύτερο κομμάτι απο την πίτα. Ως απάντηση, ο Γκαντάφι θέσπισε νόμους, με τους οποίους τα έσοδα από το πετρέλαιο να διανέμονται απευθείας στον πληθυσμό της χώρας, γιατί ήταν της γνώμης, ότι η κυβέρνηση δεν ήταν δίκαιη στο λαό, αν και ο Γκαντάφι δεν κατείχε μια επίσημη θέση στην κυβέρνηση. Δεν είναι ο πρόεδρος της Λιβύης, όπως γραφουν οι εφημερίδες. Η θέση του μοιάζει περισσότερο με εκείνη των ιδρυτών των ΗΠΑ και έχει περισσότερο έναν εθιμοτυπικό χαρακτήρα.



Ο σωστός αρχηγός του κράτους στη Λιβύη είναι ο σημερινός πρωθυπουργός της Baghdadi Mahmudi. Όποιος αναφέρει τον Γκαντάφι σαν ηγέτη της Λιβύης, είναι σαν να αποκαλεί τον Χιροχίτο ηγέτη της Ιαπωνίας. Σε αντίθεση με την εικόνα που εμφανίζουν για την Λιβύη τα Μαζικά Μέσα Επιρροής (ΜΜΕ), στην κυβέρνηση της υπάρχουν διαφορετικές απόψεις. Μερικοί είναι οπαδοί του Γκαντάφι και θέλουν να απαλλαγούν από τον πρωθυπουργό. Άλλοι θέλουν να απαλλαγούν και από τους δύο. Και άλλοι θέλουν μόνο ειρήνη. Γίνονται όμως προσπάθειες, να εμφανισθεί η εικόνα μιας λαϊκής εξέγερσης κατά του δήθεν ηγέτη, του Γκαντάφι, παρα το ότι ο Γκαντάφι τελικά είναι μόνο ο αρχιτέκτονας του σημερινου πολιτικού συστήματ......

Ανώνυμος είπε...

αυτη τη πολυπολυτισμικη ελλαδα θελουμε;

http://www.medicalvideos.us/play.php?vid=1835

προσοχη το βιντεο για τα παιδια.