ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

12.3.11

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΟΥ Δ. ΚΑΖΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΟΡΓΑΝΩΘΗΚΕ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!!!

Ο δημοσιογράφος κ. Γεώργιος Σαχίνης συζήτησε με τον οικονομολόγο και αναλυτή κ. Δημήτρη Καζάκη την Παρασκευή  4 Μαρτίου του 2011 στο κανάλι Kρήτη ΤV για την κρίση της αντιπροσώπευσης, τον Ρόλο των Τραπεζών, το Μνημόνιο, την οικονομική κρίση της ευρωζώνης, η οποία στη νέα φάση που εισέρχεται, μετατρέπεται σε πολιτική για το σύνολο των κρατών-μελών, αλλά και για τη δραματική επιδείνωση της κατάστασης που προμηνύεται για την Ελλάδα, η οποία βρίσκεται ήδη σε κατάσταση χρεοκοπίας.
πηγη

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΤΟΝ Κ.ΚΑΖΑΚΙ.ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ,ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ.ΑΡΙΣΤΑ.ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο κ.ΚΑΖΑΚΗΣ, ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ,ΔΕΝ ΒΓΕΙ ΝΑ ΤΑ ΔΙΑΨΕΣΕΙ ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΟΜΩΣ,ΑΜΕΣΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.....30φυλλος