ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

10.3.11

Νέο εσωκομματικό μέτωπο στο ΠΑΣΟΚ μετά την πρόταση ονομαστικής ψηφοφορίας απο το ΛΑ.Ο.Σ και τη ΝΔ. Και τώρα; ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ;

Νέο εσωκομματικό μέτωπο μεταξύ της Βάσως Παπανδρέου και του Νίκου Σηφουνάκη άνοιξε νωρίς το μεσημέρι στη Βουλή μετά την απόφαση της πρώην υπουργού να καταψηφίσει την τροπολογία του κ. Σηφουνακη στην ονομαστική ψηφοφορία που ειίαν ζητήσει ΝΔ και ΛΑΟΣ και με την οποία απαγορεύεται η δόμηση στα νησιά σε οικόπεδα που έχουν κλήση από 40% και πάνω.
Η κ. Παπανδρεου καταψήφισε την τροπολογία γιατί ουσιαστικά με αυτήν καταργείται ο δικός της νόμος που επέτρεπε ελεύθερα τη δόμηση και ο οποίος είχε καταργήσει τον προηγούμενο νόμο πάλι του κ. Σηφουνάκη που απαγόρευε τη δόμηση στα νησιά σε οικόπεδα με κλήση 35%.
Πριν από λίγο την τροπολογία Σηφουνάκη καταψήφισε και βουλευτής Κυκλάδων του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπαμανώλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: