ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.3.11

Έληξε η απεργία πείνας των μεταναστών

Περίπου 100 νομιμοποιούνται, οι υπόλοιποι παραμένουν επ' αόριστον στην Ελλάδα

Δεκτή έκαναν οι μετανάστες απεργοί πείνας τη νέα, βελτιωμένη πρόταση της κυβέρνησης, η οποία εξασφαλίζει τη νομιμοποίηση όσων διαμένουν στην Ελλάδα για περισσότερα από οκτώ χρόνια και τη ένταξη των υπολοίπων σε επ' αόριστον καθεστώς ανοχής. Ύστερα από αυτή την εξέλιξη σταματούν την απεργία
Την πρόταση μετέφεραν στους απεργούς εκ μέρους της κυβέρνησης ο υπουργός Εσωτερικών, Γιάννης Ραγκούσης, ο υπουργός Υγείας, Ανδρέας Λοβέρδος και η αρμόδια για θέματα μεταναστών υφυπουργός Εργασίας, Άννα Νταλάρα. Οι συνομιλίες έγιναν στο κτήριο της ΓΣΕΕ, παρουσία και μελών της πρωτοβουλίας «Αλληλεγγύη».
Οι μετανάστες αποκτούν επίσης άδεια εργασίας και έγγραφα που θα τους επιτρέπει να ταξιδεύουν στην πατρίδα τους.
Εκτιμάται ότι περίπου 100 από τους απεργούς πείνας θα νομιμοποιηθούν άμεσα. Σημειώνεται ότι το δικαιώμα νομιμοποίησης ύστερα από οκτώ έτη στην Ελλάδα θα θεσμοθετηθεί για το σύνολο των μεταναστών που βρίσκονται στη χώρα.

http://www.enet.gr .

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Ο επιβληθείς ως εθνικός μας ήρωας , κύριος Γλέζος , από την εφημερίδα «ριζοσπάστης» , ο οποίος όπως περιγράφεται στο τότε δημοσίευμα του 1945, ότι κατά την διάρκεια της κατοχής κατέβασε την σβάστικα από το γερμανικό φρουραρχείο του βράχου της ακροπόλεως , με προχθεσινή κυριακάτικη του έκκληση , από μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό , εζήτησε να χορηγηθεί άδεια εργασίας από την ελληνική πολιτεία, στους 300 λαθρομετανάστες , απεργούς πείνας της Υπατίας , αίτημα που τελικά ικανοποιήθηκε σήμερα .
Μάλλον διότι, δεν θα βλέπει τις εκατοντάδες χιλιάδες των απελπισμένων ελλήνων ανέργων συμπατριωτών μας , των συγγενών η και των φίλων μας .
Όπως όμως διακρίνεται καθαρά στο αίτημα του , τελικά επιθυμεί να προσθέσει και άλλους 300 συνελληνες μας στον μακρύ κατάλογο των ανέργων και να τους τιμωρήσει σε «ακούσια και αναγκαστική » , απεργία πείνας , αφού αποφάσισε και πρακτικά ζήτησε την αντικατάσταση τους από λαθροεποίκους .
Επειδή δε , πάντοτε είχα τις υποψίες μου δια το εάν, πράγματι έλαβε ποτέ χώρα , αυτή η αντιστασιακή ενέργεια , λογω του ότι =
Καταρχάς διότι υπήρχε παντελής άγνοια του συμβάντος στην χώρας μας καθ όλη την διάρκεια της γερμανικής κατοχής και το συμβάν εδημοσιευθη όπως προανέφερα από μια και μόνη εφημερίδα , και μετά ένα ολόκληρο χρόνο την απελευθέρωση της πατρίδας μας , δίχως κάποιο άλλο ιστορικό και αποδεικτικό στοιχείο πχ γερμανικά η ελληνικά αρχεία η κάποιο άλλο πειστήριο .
Επειδή επίσης είναι σε όλους μας γνωστό , ότι σε κάθε στρατόπεδο , επιβατηγό η πολεμικό πλοίο , ακόμη και σε κάθε παιδική κατασκήνωση , πάντα κάθε απόγευμα γίνεται η υποστολή της σημαίας , και παρ όλη την «εχθροπάθεια » ( ο ακατανόητος αυτός νεολογισμός του κυρίου υπουργού δικαιοσύνης ) μου προς τους εγκληματίες γερμανούς κατακτητές , οφείλω να ομολογήσω ότι ο στρατός τους ήταν από τους αρτιότερους και πλέον πειθαρχημένους του κόσμου και σίγουρα δεν μπορώ να δεχθώ ότι κατά το επίμαχο σούρουπο θα ξεχνούσαν να υποστείλουν την σημαία τους .
Και τέλος λογω ότι μου φαίνεται αδιανόητο, το πως είναι δυνατόν κάποιος που τότε έκανε, μια τόσο ηρωική πράξη υπέρ της πατρίδος του , σήμερα να προσπαθεί να την πολεμήσει με αιτήματα όπως αυτό περί νομιμοποίησης των λαθροεισβολεων , εις βάρος των συμφερόντων της πατρίδας μας και όλων των γηγενών ελλήνων κατοίκων της , στην νεοταξικη κούρσα για την άλωση του ελληνικού κράτους-έθνους από τους λαθρομετανάστες .
Αυτών των αμετανόητων εισβολέων στην χώρα μας , οι οποίοι προβαίνουν σε καταλήψεις των κεντρικών πλατειών των ελληνικών πόλεων , προφασιζόμενοι ότι δεν βρίσκουν γήπεδα για τις προσευχές τους και επίσης πλήρως ανενόχλητοι από την πολιτεία , προβαίνουν σε καταλήψεις των δημόσιων κτιρίων των πανεπιστημίων μας , όπου με σφιγμένες τις γροθιές τους και κάνοντας απεργίες πείνας αξιώνουν παραλόγους όρους και εκβιαστικά αιτήματα.
Κατόπιν δε τούτου θέτω και εγώ το αίτημα μου προς την Ελληνική Πολιτεία , άνευ όρων και απειλών, όπως ακριβώς αρμόζει στον Έλληνα πολίτη, και ζητώ να γίνει επανέλεγχος και αντιπαραβολή με πιστοποιημένα και πραγματικά στοιχειά όλου του προαναφερομένου κατορθώματος της αρπαγής της γερμανικής σημαίας από τον ιερό βράχο της ακρόπολης , την αποκατάσταση της αλήθειας , με ιστορικά στοιχεία η διαφορετικά να τιμούμε μόνον τους αληθινούς ήρωες της πατρίδος μας .
Και μην φοβάστε , γιατί διαθέτουμε πάρα πολλούς πραγματικούς ήρωες .
HEIL GAP ( or mind the fiction )