ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

8.3.11

Το Ελληνικό πακέτο των 5 σημείων που συζητά ο Παπανδρέου με τους πολιτικούς αρχηγούς

Σκληραίνει τη στάση της η Ελλάδα εν όψει της έκτακτης Συνόδου Κορυφής την Παρασκευή στις 11 Μαρτίου αλλά και της πιο κρίσιμης Συνόδου στις 24 – 25 Μαρτίου. Ουσιαστικά η Ελλάδα θα αλλάξει τη διαπραγματευτική της στρατηγική με την Ευρώπη σε σχέση με τα προβλήματα του χρέους και δανεισμού τόσο της Ευρωζώνης όσο και της χώρας και θα διαπραγματευτεί επί ενός πακέτου 5 σημείων. Αυτά είναι:
- Πρώτον, το Ευρωομόλογο
- Δεύτερον, το Αναπτυξιακό Ευρωπαϊκό Ομόλογο,
- Τρίτον, την επιμήκυνση του χρόνου αποπληρωμής του Δανείου των 110 δισ.,
- Τέταρτον, τη μείωση του κόστους δανεισμού.
- Και πέμπτον την επαναγορά των ελληνικών Ομολόγων.
Ήδη σε δηλώσεις του ο πρόεδρος της ΝΔ δήλωσε ενεργά συμμέτοχος. Σε αναμονή των δηλώσεων των υπόλοιπων αρχηγών τόσο των κοινοβουλευτικών κομμάτων ούτε ώστε να διαπιστωθεί το κατά πόσο θα υπάρξει εθνικό μέτωπο σχετικά με την υποστήριξη της πρότασης της Ελλάδας.
Στο παρασκήνιο στο ρετιρέ της κυβέρνησης, υπάρχει επεξεργασία μιας στρατηγικής απέναντι στην Ευρώπη η οποία μπορεί βα φτάσει ακόμα και στο βέτο στο νέο Μόνιμο Μηχανισμό Στήριξης (ESM) και στο Σύμφωνο Ανταγωνιστικότητας που προωθεί η Γερμανία. αν δεν εξασφαλιστεί με ρεαλιστικό τρόπο η επίλυση του «Ελληνικού ζητήματος».
http://www.newscode.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: