ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.13

 «Θέμα χρόνου το Μνημόνιο Νο 5 για την Ελλάδα»


Andreas Mölzer
Η ανακοίνωση της Eurostat για το έλλειμμα του 2012 γέννησε αντιδράσεις αλλά και αμφιβολίες για την βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους. Ο Ευρωβουλευτής της Αυστρίας, μάλιστα, Andreas Mölzer, σχολίασε σήμερα στο Ευρωκοινοβούλιο, ότι αποτελεί απλά θέμα χρόνου το νέο πακέτο διάσωσης για την Ελλάδα.
Μερικά από όσα ανέφερε ήταν τα εξής:
«Στην Ελλάδα η δημοσιονομική τρύπα δεν ανέρχεται σε 6,6%, όπως είχε προβλέψει η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, αλλά σε 10%. Και στην Ισπανία, επίσης, η κατάσταση  με το έλλειμμα του 10,6% είναι ανησυχητική».
Ειδικά στην Ελλάδα, η οικονομία προκαλεί έντονο προβληματισμό στον Αυστριακό Ευρωβουλευτή, ο οποίος αδυνατεί να δει πώς η χώρα μας θα μειώσει το έλλειμμα κάτω του 3% έως το 2016:
«Στην πράξη οδηγούμαστε στο ότι οι πιστωτές, ανάμεσά τους επομένως και η Αυστρία, όχι μόνο μπορεί να χάσουν χρήματα, αλλά αποτελεί απλά θέμα χρόνου ώσπου η Ελλάδα να χρειαστεί ένα νέο πακέτο διάσωσης».
Ενόψει αυτών, ο Mölzer θεωρεί αποδεδειγμένο το ότι θα ήταν καλύτερο η Ελλάδα να είχε εξέλθει της ευρωζώνης ήδη από το 2010.
«Έτσι, η Αθήνα έχασε τρία σημαντικά χρόνια, ώστε να εξυγιανθεί μέσω του δικού της εθνικού νομίσματος. Αντ’ αυτού, η επονομαζόμενη πολιτική διάσωσης της ΕΕ οδήγησε στο να κατευθύνεται η Ελλάδα προς τον γκρεμό», είπε.
Επιπλέον, στο στόχαστρο του Ευρωβουλευτή μπήκε και η Ευρωπαϊκή Επιτροπή:
«Αν τα κεντρικά της Ε.Ε. προβλέπουν για την Ελλάδα έλλειμμα 6,6% αλλά αυτό στην πραγματικότητα βρίσκεται στο 10%, τότε εντείνεται η υποψία ότι λειτουργούν με φανταστικά νούμερα. Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή θα πρέπει επιτέλους να πει την αλήθεια στους πολίτες αντί να υπεκφεύγει».
ysterografa

Δεν υπάρχουν σχόλια: