ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.13

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΜΗΧΑΝΟΡΑΦΙΕΣ


Σε αυτό το «6ο βίντεο Αλκυόνη Πλειάδες» και αφού είδαμε τις «διάφορες συνομωσίες» και τα κρυφά σχέδια που έχουν καταστρώσει «οι σκοτεινοί κατακτητές της ΝΠΤ» και συνεχίζοντας με αυτή την ενδιαφέρουσα αναζήτηση αξιόπιστων στοιχείων που «μας αφορά όλους» πολλοί ερευνητές «στις πολιτικές επιστήμες και την γεωπολιτική» διαπίστωσαν ότι οι υποκινητές της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης ΝΠΤ» υπήρξαν οι δημιουργοί για δικό τους συμφέρον του «παράνομου συνταγματικά Αποθέματος Χρυσού» (FED).

Μιλάμε για μία «Εθνική Ιδιωτική Τράπεζα» που μαζί με άλλες «Διεθνείς Τράπεζες» που ανήκουν στις «είκοσι κυριότερες οικογένειες μεγιστάνων» μέλη «των Ιλλουμινάτι-Μπίλντενμπεργκ και άλλων

Απόκρυφων Οργανώσεων» είναι αυτοί «που με ακόρεστη απληστία» κατέλαβαν και έλεγξαν «όλα τα αποθέματα Χρυσού στον κόσμο». Κατ' αυτό τον τρόπο «τα Αποθέματα Χρυσού» που οι διάφορες χώρες «είχαν πάντα» μειώθηκαν μέχρι να φτάσουν να είναι «τελείως κενά».
Και παρ όλο που δηλώνουν ότι τα "Gold-Holdings" (αποθέματα χρυσού) είναι πολύ καλά προστατευμένα, αυτό είναι αληθινό ή μήπως «δεν υπάρχει πλέον χρυσός που φυλάσσεται στα στέρεα θησαυροφυλάκια »;

Ακόμη πρόσφατες έρευνες «ειδικών στα οικονομικά» ανακάλυψαν ότι ο Χρυσός πολλών χωρών «δεν υπάρχει πλέον» και έχει αντικατασταθεί από «Βολφράμιο επικαλυμμένο με χρυσάφι».

Απ' όσο γνωρίζουμε αυτή η τεράστια «παγκόσμια απάτη του χρυσού» είναι «τόσο βρώμικη» που θα μπορούσε να επιφέρει σοβαρές συνέπειες τόσο για τη «Διεθνή Ελίτ» στην οποία ανήκουν «οι Μπίλντεμπεργκ, οι Πεφωτισμένοι, η Majestic 12, το Κλαμπ της Βοημίας, το Κλαμπ της Ρώμης», όσο και για πολλές ακόμη από τις «Σκοτεινές Κρυφές τους Οργανώσεις».

Επιπλέον στόχος των υποκινητών της ΝΠΤ είναι εκτός από το να «φτωχύνει τον πληθυσμό» και να μας οδηγήσει σε φοβερές «οικονομικές κρίσεις», αποτελεί επίσης μέρος των «σκληρών σχεδίων» που κατέστρωσαν οι «Σκοτεινοί Αφέντες» όπως συνέβη με την σοβαρή επίθεση που έγινε «στους Δίδυμους Πύργους του Κέντρου Εμπορίου» στη Νέα Υόρκη, στις 11 Σεπτεμβρίου του 2001.

Εάν εμβαθύνουμε σε αυτό το μυστήριο θα δούμε ότι «κεντρικός άξονας» αυτής της τρομερής καταστροφής υπήρξε ο γνωστός «αριθμός 11».
 



πηγη

Δεν υπάρχουν σχόλια: