ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.13

Μας έχουν για εβραίους, και θα μας πάρουν και τα… δόντια οι ναζιστογερμαναράδες.



Μετά την σύλληψη Γερμανού λαθρέμπορου, προ ημερών είχαμε νέα προσπάθεια εξαγωγής χρυσού στη Γερμανία από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος, καθώς εντοπίστηκαν και δεσμεύθηκαν στο τελωνείο του αεροδρομίου 15,7 κιλά χρυσού κρυμμένα μέσα σε κουτιά με πασχαλινές λαμπάδες.
Προορισμός τους ήταν η Γερμανία, όπως και στην περίπτωση σύλληψης του 32χρονου Γερμανού που τη 12η Απριλίου προσπάθησε να εξάγει στο Βερολίνο 8,5 κιλά χρυσό και 470 κιλά ασήμι για λογαριασμό εταιρείας με έδρα την πλατεία Συντάγματος.
Σύμφωνα με πληροφορίες της Καθημερινής από τον μέχρι τώρα έλεγχο προκύπτει ότι την εξαγωγή του χρυσού πραγματοποιούσε εταιρεία εμπορίας ευγενών μετάλλων με έδρα την Κάλυμνο, καθώς και ότι το εμπόρευμα παραλήφθηκε όχι από τα Δωδεκάνησα, αλλά από υποκατάστημα εταιρείας με έδρα την οδό Ερμού, στο κέντρο της Αθήνας. Οπως ήταν αναμενόμενο, ο χρυσός δεσμεύθηκε καθώς, εκτός του ότι ήταν κρυμμένος μέσα σε συσκευασίες με πασχαλινές λαμπάδες, προέκυψαν επιπλέον ενδείξεις για την εικονικότητα των τιμολογίων.
Σύμφωνα με αξιωματούχους του ΣΔΟΕ που ερευνούν την υπόθεση, για την εξαγωγή των 15,7 κιλών χρυσού χρησιμοποιήθηκαν τιμολόγια εταιρείας με έδρα την Κάλυμνο προκειμένου να καταστεί πιο δύσκολος ο έλεγχος των τιμολογίων και η διασταύρωση των στοιχείων της εταιρείας.
Στην προηγούμενη σύλληψη του Γερμανού λαθρέμπορου της 12ης Απριλίου είχαμε προσπάθεια εξαγωγής οχτώμιση κιλών ατόφιου χρυσού σε πλάκες ,και 470 κιλών ασήμι! Έπαιρναν τα ασημικά των οικογενειών για ένα κομμάτι ψωμί και μετά τα έλιωναν και τα έστελναν στην Γερμανία.
Ο 32χρονος Γερμανός τότε κουβαλούσε μαζί του και 300.000 ευρώ σε μετρητά.
Το ότι και τις δύο φορές οι προσπάθειες εξαγωγής είχαν προορισμό την Γερμανία προκαλεί συνειρμούς ότι η συγκεκριμένη χώρα προσπαθεί να μαζέψει με κάθε τρόπο τα πραγματικά περιουσιακά στοιχεία των Ευρωπαίων, όπως ο χρυσός.



Δεν υπάρχουν σχόλια: