ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.13

Αυτοί «μπετόν αρμέ», εμείς… «τσιμέντο να γίνουμε!...»



Του καθηγητή Γιώργου Πιπερόπουλου


     Σκέφτηκα να αφιερώσω το σημερινό μου σχόλιο στα Αντί-Μνημονιακά Κόμματα και τους Βουλευτές που είναι ‘Αντιπολίτευση’ στην Βουλή που προέκυψε από τις δικές μας ψήφους τον Ιούνιο του Σωτηρίου έτους 2012…
      Μετά σκέφτηκα ότι αυτό θα ήταν άδικο για τους 168 άνδρες και γυναίκες που απαρτίζουν την 3-Κομματική μας ‘Συγκυβέρνηση’ και για τους τρείς που συνθέτουν, ως Αρχηγοί της ‘Νέας’ Ν.Δ., του ‘υπολοίπου’ του παλαιού και κάποτε κραταιού ΠΑΣΟΚ και της νεότευκτης ΔΗΜΑΡ, κκ Σαμαρά, Βενιζέλο και Κουβέλη το ‘Πρωθυπουργικό πορτραίτο’ γνωστό και ως εγχώρια τρόικα.
      Με 168 ΝΑΙ στο προχτεσινό ‘πολυνομοσχέδιο’ παρά τις διορθώσεις που έγιναν ‘στο γόνατο’, την τελευταία στιγμή, αποδείχτηκε ότι η Κυβέρνησή μας είναι φτιαγμένη, κάπως έτσι το είπε αλλά με δικά του λόγια και ο κ Σαμαράς, από το υλικό που αποκαλούμε:
      Μπετόν Αρμέ, δηλαδή ενισχυμένο με ατσάλινες ράβδους «σκυρόδεμα!»  
      Τα Πρωθυπουργικά χαμόγελα ήταν ευδιάκριτα τόσο στις εικόνες που τα ελληνικά κανάλια έδειξαν όσο και σε εικόνες των διεθνών τηλεοπτικών ΜΜΕ.
      Τα χαμόγελα των αποκαλούμενων διεθνών «αγορών» ήταν όχι απλά και μόνο εμφανέστατα αλλά πανηγυρικά στα ‘ταμπλό’ του Λονδίνου, του Παρισιού, της Φρανκφούρτης και της Νέας Υόρκης, καθώς FTSE, CAC, DAX & Dow Jones πήραν ΕΚΑΤΟΝ ΕΞΗΝΤΑ ΟΧΤΩ βαθιές ανάσες ανακούφισης από τα ισάριθμα ΝΑΙ των Βουλευτών της Τρικομματικής Κυβέρνησης στην Ελληνική  Βουλή.
      Για την εισαγόμενη τρόικα ΔΕΝ έχω λόγια να περιγράψω την δική της χαρά και ανακούφιση στη διαπίστωση ότι τώρα ΜΠΟΡΕΙ να αποδεσμεύσει τα αρχικά 2,8 δις ευρώ της ‘δόσης’ μας και να προλειάνει το έδαφος για τα επόμενα ΚΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ (μάλλον για τους Τραπεζίτες) ακόμη 6 δις ευρώ…
      Όμως αυτά και τα άλλα 240 δις ευρώ που χρεωθήκαμε υπογράφοντας τα ΜΝΗΜΟΝΙΑ της ‘πολυετούς μας σκλαβιάς’ τα πήρε η ΕΛΛΑΔΑ ή οι δανειστές;
      Αφελής ερώτηση, αδικαιολόγητα αφελών Ελλήνων!
      Μας τα «δάνεισαν», τα κράτησαν αυτοί ως τοκοχρεολύσια, αντάλλαγμα  για «σκουπίδια-ομόλογα του Ελληνικού Δημοσίου» και μας τα «χρέωσαν» πράγμα που σημαίνει ότι κάποια στιγμή πρέπει να τα ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ!...
       Στο μεταξύ με 168 ΝΑΙ και Κυβέρνηση φτιαγμένη από «Μπετόν Αρμέ» για να πατούν σταθερά οι μπότες των δανειστών την ΕΛΛΑΔΑ εμείς οι ΕΛΛΗΝΕΣ:
       «Τσιμέντο να…γίνουμε!» 

Δεν υπάρχουν σχόλια: