ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.13

Παπαδάκης: Αν κόψει ο Άδωνις τα πρωινάδικα θα πάει στο γιατρό- Γεωργιάδης: Δεν ξανάρχομαι!


«Βεντέτα» αρχισε ο βουλευτής Β’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή του «ΑΝΤ1», Γιώργο Παπαδάκη.
Με αφορμή μια αποστροφή του Άδωνη Γεωργιάδη από την ομιλία του χθες βράδυ στη Βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης για το πολυνομοσχέδιο, περί λαϊκισμού στις πρωινές εκπομπές της τηλεόρασης, ο Γιώργος Παπαδάκης σχολίασε: Θα το σκεφτούμε αν θα τον ξανακαλέσουμε. Αν κοπεί από τα πρωινά, θα πάει στον γιατρό.
Η απάντηση ήρθε λίγο αργότερα από τον Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω του Twitter: Και για να τελειώνει η πλάκα μετά τις σημερινές αναφορές του κ. Παπαδάκη και μάλιστα εν τη απουσία μου, μήν κάνουν τον κόπο να με ξανακαλέσουν, έγραψε ο Άδωνις Γεωργιάδης.
newpost.gr

2 σχόλια:

Κλεάνθη είπε...

Δεν τα λέω στο τουίτερ. αλλά γεωργιάδη μας τα έπριξες τα νεύρα. Παιδί μου δεν σε πιστεύουμε πιά. Και οι πρωινάδικοι καλά σου λένε να πάς στον γιατρό. Μας πέρνει τα αυτιά μαζί με τον άλλο τρελο (δεν θυμάμαι το όνομάτου) αλλά είναι πρώην δημοσιογράφος. Γαυγίζετε και δεν σας ακούμε πλέον. Αλλάζουμε κανάλι. Για όνομα, μιλάτε σαν άνθρωποι και όχι σαν μπαμπουίνοι.

Ανώνυμος είπε...

Kαλημέρα, συμφψωνώ απόλυτα με τον προλαλήσαντα,κατάντεια,κι άγιος ο θεός,στα κανάλια με τους ίδιους πάντα καλεσμένους να μας τα πρίξουν!!!