ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.13

Κε Ρωμανιά με τρομάζεις ....όταν σας βλέπω με τον Γ. Αυτιά παίρνω τα χάπια μου!

[Μια φορά δεν άκουσα από το στόμα σας -το έχω καημό- μια ....θετική είδηση!    Τώρα μαθαίνω ότι είστε στο νέο κόμμα «Νέα ΜΕΡΑ»  ....το βαρύ πυροβολικό!]

 
Ασπίς Πρόνοια: Ημερίδα για την ιδιωτική ασφάλιση

Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2007 !!!!....

Το συμπληρωματικό ρόλο της ιδιωτικής ασφάλισης στο θεσμό της κοινωνικής ανάπτυξης παρουσίασε χθες, σε ειδική ημερίδα του Ομίλου ΑΣΠΙΣ, που διοργανώθηκε στην Αθήνα, ο κ. Γιώργος Ρωμανιάς, Εμπειρογνώμων της Ευρωπαϊκής Οικονομικής και Κοινωνικής Επιτροπής, Επιστημονικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ.

Ειδικότερα, ο κ. Ρωμανιάς επεσήμανε το γεγονός ότι το σύστημα των ασφαλιστικών ταμείων της Ελλάδας στερείται της αναγκαίας περιουσιακής δυναμικής, με συνέπεια να λειτουργεί χωρίς μέλλον το σύνολο της κοινωνικής ασφάλισης στη χώρα.

Πρόσθεσε δε, ότι ουσιαστικά δεν υφίσταται σύστημα κοινωνικής ασφάλισης στην Ελλάδα αλλά ένα μωσαϊκό σχετικών διατάξεων με μεγάλες διαφορές, ανάλογα με την κοινωνική ομάδα που καλύπτουν κατά περίπτωση. Σημείωσε ακόμη, ότι σήμερα λειτουργούν 175 ασφαλιστικά ταμεία που χορηγούν συντάξεις κυμαινόμενες κατά ανώτατο όριο από 804 έως 5.000 ευρώ το μήνα.

Στο πλαίσιο της ημερίδας, ο Επιστημονικός Σύμβουλος του Ινστιτούτου Εργασίας ΓΣΕΕ και ΑΔΕΔΥ ανέδειξε τις δυνατότητες του συμπληρωματικού ρόλου της ιδιωτικής ασφάλισης ως προς την κοινωνική, καταγράφοντας τη διεθνή πρακτική και τη σύνθεση του εισοδήματος των συνταξιούχων των χωρών της Ε.Ε.

Ο κ. Ρωμανιάς ανέφερε χαρακτηριστικά ότι, στις λοιπές ευρωπαικές χώρες μεγάλα τμήματα του συνολικού αριθμού των συνταξιούχων καλύπτονται ταυτοχρόνως, παραλλήλως και σωρευτικώς με δημόσιες συντάξεις αλλά και με συντάξεις προερχόμενες και από τους λοιπούς δυο πυλώνες, με αποτέλεσμα το εισόδημα από συντάξεις του 2ου και του 3ου πυλώνα να προσεγγίζει, ως τάση, το αντίστοιχο εισόδημα που προέρχεται από τις δημόσιες συντάξεις. Αντίθετα στην Ελλάδα (βλ. διάγραμμα) το εισόδημα από συντάξεις των Ελλήνων συνταξιούχων προέρχεται κατά 98,5% από τις δημόσιες συντάξεις, ενώ από συντάξεις του 2ου και 3ου πυλώνα προέρχεται μόλις το 1,5% του αντίστοιχου συνολικού εισοδήματος.

Τέλος, αναλύθηκε η Έκθεση Beveridge και η διεθνής σύμβαση εργασίας 102 που αποτελούν τον κορμό της κοινωνικής ασφάλισης σε όλο τον κόσμο.


ΣΧΌΛΙΟ ΑΝΑΓΝΏΣΤΗ:
Ευτυχώς ....που δεν σε άκουσα κε Ρωμανιά και δεν μπήκα στον "τρίτο πυλώνα" του Ομίλου ΑΣΠΙΣ-ΠΡΟΝΟΙΑ, θα είχα πάρει "τον ....τρίτο τον μ@@@@@@@ο" !...

ΔΙΑΒΆΣΤΕ ΕΠΊΣΗΣ:
Ένα από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του νέου κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» είναι ο Γιώργος Ρωμανιάς.
Νέα ΜΕΡΑ» για τον Γιώργο Ρωμανιά

http://newpost.gr/post/201206/nea-mera-gia-ton-giorgo-romania/
nea-mera-gia-ton-giorgo-romania
    
Ένα από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του νέου κόμματος «Νέα ΜΕΡΑ» είναι ο Γιώργος Ρωμανιάς.

Ο κ. Ρωμανιάς λέγεται ότι θα αποτελέσει το βαρύ πυροβολικό του νεοσύστατου κόμματος στα εργασιακά θέματα καθώς ήταν επί πολλά χρόνια επιστημονικός σύμβουλος του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ.

Στην παρουσίαση του νέου κόμματος παρευρέθηκε και ο πρώην εισαγγελέας κ. Ιωάννης Σακκάς ο οποίος στις τελευταίες εκλογές ήταν υποψήφιος Βουλευτής στην Α΄Αθήνας με τον Σύνδεσμο Εθνικής Ενότητας.
 
 
[ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ]

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: