ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.13

Κοινωνική έκρηξη και πτώση της κυβέρνησης περιμένουν οι ξένοι διπλωμάτες στην Ελλάδα!!!

Όπως αναφέρει το Βήμα της Κυριακής, η πρεσβεία με το μεγαλύτερο ενδιαφέρον είναι αναμφίβολα η γερμανική, η οποία κάνει πλήρη καταγραφή των όσων γίνονται στη χώρα και φροντίζει να έχει επικοινωνία με κρίσιμους παράγοντες και στελέχη του Μεγάρου Μαξίμου.
Η έμφαση δίδεται στην ανάγκη για πολιτική σταθερότητα διότι αυτή είναι η αναγκαία συνθήκη για να προχωρήσει η εφαρμογή του οικονομικού προγράμματος. Μάλιστα οι Γερμανοί δεν έχουν πειστεί για την ικανότητα της κυβέρνησης να αντέξει και να φτάσει μέχρι το τέλος ενώ φοβούνται μια πιθανή κοινωνική έκρηξη. Ωστόσο, στέρεα πεποίθηση είναι ότι και εμπλοκή να υπάρξει με την παρούσα κυβέρνηση, θα πρέπει η Βουλή να εξαντλήσει την τετραετία και να αποφευχθούν πάση θυσία οι εκλογές.
Σε ό,τι αφορά τους Γάλλους, η βασικότερη ανησυχία τους εστιάζεται στις κοινωνικές συνέπειες των μέτρων λιτότητας. Αν και παραδέχονται ότι η κυβέρνηση έχει κάνει βήματα προόδου, οι επιπτώσεις των περικοπών εισοδημάτων χαρακτηρίζονται βαριές. Γαλλικές πηγές δεν κρύβουν επίσης τον προβληματισμό τους για τη συνεχή άνοδο των ποσοστών της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις.
Οι Αμερικανοί παρακολουθούν τα δρώμενα από απόσταση ενώ στις συζητήσεις που διεξάγονται προσπαθούν να κατανοήσουν αν υπάρχει σχέδιο της ελληνικής κυβέρνησης ή απλά κινείται στη λογική «βλέποντας και κάνοντας», ενώ δεν αποκλείουν να υπάρξει μελλοντικά κοινωνική έκρηξη. 
Η βρετανική πλευρά επισημαίνει ότι η περίοδος ως τον Σεπτέμβριο είναι ιδιαίτερα κρίσιμη, καθώς έχει πλέον έρθει η στιγμή που πρέπει, όπως λένε, η κυβέρνηση να κερδίσει το στοίχημα της ανάπτυξης ώστε να αναστραφεί το βαρύ κοινωνικό κλίμα.
Οι Ρώσοι αναλύουν την πολιτική κατάσταση, παρακολουθούν τις συμμαχίες και έχουν σαν βασική επιδίωξη την προώθηση των οικονομικών τους συμφερόντων σε συνδυασμό με την ενίσχυση του γεωστρατηγικού ρόλου της Ρωσίας στην περιοχή.
Στην ίδια λογική κινούνται και οι Κινέζοι που ενδιαφέρονται να ενισχυθεί η παρουσία τους στην περιοχή μέσω της προώθησης των επιχειρηματικών τους συμφερόντων.



Δεν υπάρχουν σχόλια: