ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.13

Διώχνουν κόσμο και από τις ΔΕΚΟ που θα ιδιωτικοποιηθούν Προκειμένου να γίνουν ελκυστικότερες για επενδυτές. Εντός της εβδομάδας οι ανακοινώσεις

Διώχνουν κόσμο και από τις ΔΕΚΟ που θα ιδιωτικοποιηθούν
Μέσα στην "αναμπουμπούλα" που  έχει προκληθεί με τις  απολύσεις "επίορκων", συμασιούχων ΝΠΙΔ που κλείνουν και άλλων εργαζομένων του δημόσιου τομέα, η κυβέρνηση βρίσκει ευκαιρία να βάλει "μαχαίρι" και στις υπό ιδιωτικοποίηση κρατικές επιχειρήσεις, διώχνονας χιλιάδες υπαλλήλους τους, ώστε να περιορισθούν οι μισθολογικές δαπάνες και να γίνουν ελκυστικότερες για ιδιώτες επενδυτές.
Όπως έχει αποκαλύψει το Sofokleousin.gr από τον Οκτώριο του 2011 και επαναφέραμε πολλές φορές έκ τοτε οι αποφάσεις ήταν ειλημμένες από καιρό και οι καθυστερήσεις αποσκοπούσαν στην προετοιμασία του εδάφους.
Χιλιάδες θέσεις εργασίας σχεδιάζεται να καταργηθούν σε ΔΕΠΑ και ΔΕΣΦΑ, στον Οργανισμό Διεξαγωγής Ιπποδρομιών, στις ΕΥΔΑΠ - ΕΥΑΘ, τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ, στους οργανισμούς μικρότερων λιμανιών, στα ΕΛΠΕ, τη ΛΑΡΚΟ και στα περιφερειακά αεροδρόμια. Οι υπάλληλοι θα απομακρυνθούν με καταγγελία των συμβάσεων εργασίας.
Σύμφωνα με πληροφορίες από πηγές του κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου, θα καταργηθούν όχι μόνον  οργανικές θέσεις, αλλά ολόκληρες διοικητικές μονάδες σε ΔΕΚΟ και τμήματα εργασιών στις εταιρείες του ευρύτερου δημόσιου τομέα που βρίσκονται υπό ιδιωτικοποίηση. "Σφαγή" θα γίνει στις βοηθητικές θέσεις (καθαρίστριες, κλητήρες κλπ) και σε τομείς εργασιών που μπορούν να αντεθούν σε εξωτερικούς εργολάβους.
Το σχέδιο μαζικών απολύσεων στις ΔΕΚΟ δεν έχει σχέση με τις απαιτήσεις της τρόικας για δραστική μείωση του αριθμού εργαζομένων στο Δημόσιο.  Προωθείται με κυβερνητική πρωτοβουλία, ώστε οι κρατικές επιχειρήσεις να δοθούν με το λιγότερο δυνατό προσωπικό σε ιδιώτες, ώστε να έχουν χαμηλό λειτουργικό κόστος και οι νέοι ιδιοκτήτες να μη βρεθούν στη "δυσάρεστη" θέση να κάνουν απολύσεις.
Η κυβέρνηση εκτιμά ότι καθώς η κοινωνία, τα συνδικάτα και τα κόμματα έχουν ήδη εξοικειωθεί με την ιδέα των μαζικών απολύσεων στο Δημόσιο, μπορεί  τώρα να προχωρήσει χωρίς επιπλέον πολιτικό κόστος και σε "εκκαθαρίσεις" προσωπικού στις ΔΕΚΟ, τις οποίες προτείνουν μετ' επιτάσεως οι σύμβουλοι ιδιωτικοποίησης.
Οι αποφάσεις για κατάργηση διοικητικών μονάδων, οργανικών θέσεων και ειδικοτήτων σε φορείς-επιχειρήσεις που βρίσκονται υπό ιδιωτικοποίηση, θα ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα, μαζί με τη λίστα των ΝΠΙΔ που θα κλείσουν.




sofokleousin

Δεν υπάρχουν σχόλια: