ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.13

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΥΒΕΡΝΑ!!! ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΝΕΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΤΩΤΑΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ!!!

Περαιτέρω απορρύθμιση των εργασιακών σχέσεων μέσω των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας κατήγγειλε ο ΣΥΡΙΖΑεπισημαίνοντας ότι οι διατάξεις που πρότεινε το ΠΑΣΟΚ και έκανε αποδεκτές ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης
Στουρνάρας μειώνουν ακόμα περισσότερο τον κατώτατο μισθό.


Να σημειωθεί ότι η τροπολογία ΠΑΣΟΚ αφορά μόνο τους ανέργους που θα ενταχθούνσε προγράμματα κοινωφελούς εργασίας και όχι το σύνολο των εργαζομένων.

Ειδικότερα, η επίμαχη διάταξη που προκάλεσε την καταγγελία του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει «5. Οι καθαρές αμοιβές ορίζονται κατά παρέκκλιση της ισχύουσας νομοθεσίας, σε 19,6 ευρώ ημερησίως και όχι μεγαλύτερες από 490,00 ευρώ μηνιαίως για ωφελούμενους – εργαζόμενους ηλικίας 25 ετών και άνω και σε 17,1 ευρώ ημερησίως και όχι πάνω από 427,00 ευρώ μηνιαίως για ωφελούμενους – εργαζόμενους ηλικίας κάτω των 25 ετών. Εκτός από τα παραπάνω καταβαλλόμενα ποσά, οι δικαιούχοι φορείς δεν υποχρεούνται να καταβάλλουν οποιαδήποτε άλλη παροχή ή ενίσχυση στους ωφελούμενους- εργαζόμενους».

Είναι μάλιστα ενδεικτικό ότι όταν ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Παναγιώτης Λαφαζάνης έθεσε το θέμα στον κ Στουρνάρα, ο δεύτερος απάντησε «σε κάθε περίπτωση μιλάμε για ανέργους».Πηγή: protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: