ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

28.4.13

H τρόικα απειλεί 110.000 σπίτια με κατάσχεση...ΚΑΙ ΟΙ ΝΤΟΠΙΟΙ ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥΣ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΑΚΑΘΕΚΤΟΙ ΝΑ ΝΟΜΟΘΕΤΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ


Για άρση της προστασίας των ιδιοκτητών που δεν πληρώνουν τις οφειλές τους στις τράπεζες πιέζει η τρόικα, κάτι που σημαίνει ότι από τις αρχές του 2014, 110.000 ελληνικά νοικοκυριά κινδυνεύουν από το ξεπάγωμα των πλειστηριασμών πρώτης κατοικίας, αναφέρει το «Πρώτο Θέμα»...

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι δρομολογημένη πλέον η απόφαση να μην υπάρξει νέα παράταση του μέτρου άρσης των πλειστηριασμών που ισχύει τα τελευταία χρόνια στην Ελλάδα λόγω της κρίσης, με την κυβέρνηση, ήδη, να επεξεργάζεται σχέδιο σωτηρίας των πιο αδύναμων κοινωνικών ομάδων».

Οι εκπρόσωποι των δανειστών, στο περιθώριο της διαπραγμάτευσης για τους δανειολήπτες, ασκώντας ασφυκτικές πιέσεις, απαίτησαν την εκπόνηση σχεδίου από τη μεριά του υπουργείου Ανάπτυξης για τον τερματισμό, στο τέλος του έτους, του καθεστώτος προστασίας των πολιτών από τους πλειστηριασμούς.

Το πάγωμα των πλειστηριασμών αφορά σε κατοικίες αντικειμενικής αξίας έως 200.000 ευρώ, χωρίς άλλου είδους κριτήρια εισοδήματος ή οικογενειακής κατάστασης και ισχύει μέχρι 31/12/2013.

Οι προσπάθειες της κυβέρνησης, σύμφωνα με την εφημερίδα, αφορούν τη διάσωση των ανέργων, των μονογονεϊκών οικογενειών, όσων έχουν εισόδημα κάτω των 15.000 ευρώ και των οικογενειών με τρίκα και πλέον παιδιά ή εξαρτώμενα μέλη.

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι ότι 1 στα 4 νοικοκυριά αδυνατεί να καταβάλλει τις δόσεις του δανείου, με το συνολικό χρέος να φτάνει τα 2,2 δισ., ενώ 210.000 ακίνητα βρίσκονται στα αζήτητα.

Διάψευση του υπουργείου

Το υπουργείο Ανάπτυξης, με ανακοίνωσή του, το βράδυ του Σαββάτου, διέψευσε τις πληροφορίες.

«Με αφορμή δημοσίευμα Κυριακάτικης εφημερίδας αναφορικά με τους πλειστηριασμούς ακινήτων, από το υπουργείο Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων επισημαίνεται ότι για το συγκεκριμένο θέμα δεν έχει γίνει καμία διαπραγμάτευση με την τρόικα. Δεν τίθεται επίσης κανένα θέμα άρσης της νομοθετικής ρύθμισης για αναστολή των πλειστηριασμών, που θεσπίστηκε στο τέλος του 2012. Άξονας της πολιτικής μας παραμένει η προστασία της περιουσίας των πολιτών» επισημαίνεται.
 
 
 
καφενειο

Δεν υπάρχουν σχόλια: