ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

30.4.13

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΟ...... ΝΔ-ΠΑΣΟΚ μαζί στις εκλογές;




Oι πληροφορίες που έχω είναι από μέσα –αλλά πολύ μέσα- των πολιτικών στρατηγείων ΝΔ και ΠΑΣΟΚ.Στελέχη και των δύο κομμάτων έχουν αρχίσει μία μυστική «ζύμωση» μεταξύ ... 
  • τους με κεντρικό στόχο την πιθανή κάθοδο στις εκλογές ενός ενιαίου πολιτικού σχηματισμού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, που θα καλύψει το μεγάλο κενό στον κεντρώο χώρο, αλλά με διατήρηση του ονόματος και των συμβόλων των δύο κομμάτων. 
  • Οι ηγεσίες δεν ξέρουν τίποτα για όλα αυτά –ή κάνουν πως δεν ξέρουν- αλλά δεν είναι και φανατικά αντίθετες στην εξέλιξη αυτή, που κινούν κυρίως κάτι καινούρια παιδιά στο ΠΑΣΟΚ
  • Γιατί, σου λέει, με την κατρακύλα που έχουμε πάρει και τον τρόμο που θα ζήσουμε στις ευρωεκλογές του Μαΐου του 2014, το ΠΑΣΟΚ ίσως μπει με ακόμη λιγότερες δυνάμεις στη βουλή από ό,τι σήμερα. 
  • Αφού η ιστορία με τη ΔΗΜΑΡ δεν τσουλάει, ρίχνουμε δίχτυα στη ΝΔ με το σκεπτικό «ελάτε να δημιουργήσουμε τη μεγάλη πολιτική παράταξη του Κέντρου». 
  • Από την άλλη μεριά, κάποια στελέχη της ΝΔ βλέπουν με ανησυχία τις προσεχείς εκλογές λόγω της πολιτικής φθοράς της ΝΔ με μνημόνια και λοιπά και σκέφτονται με δέος ότι μπορεί να χάσουν την πρώτη θέση με κερδισμένο το ΣΥΡΙΖΑ, που σαν πρώτο κόμμα θα πάρει και το μπόνους των 50 εδρών του εκλογικού νόμου. 
  • Και σου λένε τα στελέχη αυτά, «έτσι κι αλλιώς η παλιά, παραδοσιακή δεξιά, δεν εκφράζεται πλέον από τη Νέα Δημοκρατία, που περισσότερο με κεντρώο κόμμα μοιάζει σήμερα. Γιατί όχι λοιπόν με το ΠΑΣΟΚ, που επίσης θυμίζει κέντρο;». 
  • Λέτε; Να δούμε τι άλλο θα δουν τα μάτια μας σε αυτή την εποχή των μεγάλων ανατροπών.


newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια: