ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

29.4.13

ΝΑ! ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΣΤΑθΕΡΗ ΑΠΟΨΗ! ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΝΙΟ ΔΕΙΓΜΑ!!


«Οψόμεθα»  με αυτή τη σιβυλλική φράση απάντησε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς  στο ερώτημα εάν ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής προς την ΝΔ των ανεξάρτητων βουλευτών Κώστα Μαρκόπουλου και Θεόδωρου Σολδάτου μετά την θετική ψήφο που έδωσαν στο κρίσιμο πολυνομοσχέδιο.


Μάλιστα όταν δημοσιογράφος σχολίασε ότι είναι η πρώτη φορά που ο κ. Μαρκόπουλος ψήφισε «μνημονιακό» νομοσχέδιο  ο κ. Σαμαράς απάντησε ότι «αυτό είναι σίγουρα κάλο».

Να σημειωθεί ότι νωρίτερα ο κ. Μαρκόπουλος προχώρησε σε τοποθέτηση στην Ολομέλεια που τον έθετε ευθέως σε σε τροχιά επιστροφής στην Συγγρού. Συγκεκριμένα, υπερασπίστηκε τις διατάξεις που ανακουφίζουν τα ελληνικά νοικοκυριά επισημαίνοντας ότι «Οι διατάξεις για τις 48 δόσεις ρύθμισης των δανείων των νοικοκυριών είναι στον σωστό δρόμο» τόνισε πως «πρέπει να μείνουμε όρθιοι, σήμερα, που η Ελλάδα αποκτά και εκμεταλλεύεται τον γεωστρατηγικό της ρόλο» ενώ επέκρινε τον ΣΥΡΙΖΑ για την λειτουργία του ζητώντας «να μην πολεμάει την Ευρώπη,  να σταματήσει να βάζει νερό στο μύλο ενός αέναου λαϊκισμού, διότι αν έλθει στην εξουσία θα κινηθεί στο ίδιο «μήκος κύματος» με την παρούσα κυβέρνηση, εκ των πραγμάτων, διότι οι αριθμοί είναι αμείλικτοι».
Μεταξύ άλλων ανέφερε πως επείγουσα υποχρέωση της κυβέρνησης είναι η επίλυση του μείζονος ζητήματος της υπερχρεωμένης ελληνικής οικογένειας και η αναδιοργάνωση  του αργοκίνητου και αντιπαραγωγικού κράτους. Επί πλέον καυτηρίασε τον τρόπο λειτουργίας του ΣΔΟΕ με απουσία ελέγχων στα μεγάλα εισοδήματα και αδυναμία στην είσπραξη των εσόδων λόγω της ουσιαστικής στάσης πληρωμών από τους πολίτες.
protothema.gr

2 σχόλια:

Κλεάνθη είπε...

Κρίμα σου γιατί οι Ευοιότες σε αγάπαγαν σαν γιατρό. Σαν πολιτικό. δεν το ξέρω....

Ανώνυμος είπε...

megalos makakas!