ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

4.5.09

ΤΑ ΑΔΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ....ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ.... ΠΩΣ ΘΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΝ??? ΔΙΑΒΑΣΤΕ!!


Η επανασύσταση της αγροφυλακής ήταν το ΟΡΑΜΑ του ΒύρωναΠολύδωρα, ο οποίος ως υπουργός δημόσιας τάξης είχε και την τιμή της επανασύστασης του νέου Σώματος.

Στην διπλανή φώτο φαίνονται οι "οραματισμοί" Πολύδωρα από τις απαντήσεις του στον δημοσιογράφο της εφημερίδας Έθνος.

Η Αγροφυλακή συστάθηκε και οι "παραπονεμένοι" υπάλληλοι της ,που πριν προσληφθούν , ήταν κάθε τρεις και λίγο στα ΜΜΕ για να καταγγείλουν την μη σύσταση της υπηρεσίας από το ΠΑΣΟΚ μια και οι επιτυχόντες από τον διαγωνισμό που έγινε επί κυβερνήσεως ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ βρέθηκαν εκτός νυμφώνος αφού η εκλογική αναμέτρηση έφερε στην εξουσία το ΠΑΣΟΚ το οποίο ήταν κατά της σύστασης της νέας Υπηρεσίας.
ΣΗΜΕΡΑ ..... ΟΙ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ....ΠΟΥ !!!!!! ???? ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΝ ΤΟΥΣ "ΕΥΡΓΕΤΕΣ" ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΚΗΝ ΚΑΚΩΣ ΣΎΣΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΑΓΡΟΦΥΛΑΚΗ .... ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΓΙΑ ΨΗΦΟΘΗΡΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΑΡΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ.

ΚΑΙ ΕΞΗΓΟΥΜΑΣΤΕ........ (ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΥΝΣΗ)

ΕΡΩΤΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ: Με τι οχήματα θα κινούνται??
ΠΟΛΥΔΩΡΑΣ: Στην αρχή με τα δικά τους.

Μέχρι και σήμερα οι Αγροφύλακες προέβαιναν σε αστυνόμευση των αγρών με τα δικά τους οχήματα και η υπηρεσία τους κατέβαλε το έξοδο του καυσίμου.
ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΧΑΛΟ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ....ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΖΗΤΟΥΝ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ.....ΜΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΥΣΙΜΟΥ ΣΤΑ ΙΧ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΤΟΥΣ?????

...... ΘΑ ΜΕΤΑΚΙΝΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ!!!!! ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΣΤΥΝΟΜΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΥΣ!!!!! ΜΕ ΤΟ ΚΤΕΛ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το χειρότερο δε είναι ότι κατόπιν της φαεινής αυτής απόφασης, ο Διοικητής της Αγροφυλακής
ούτε σε μια αναφορά για το άτοπο αυτό μέτρο του πολιτικού του προϊσταμένου...αλλά ούτε τα συνδικαλιστικά στελέχη της αγροφυλακής τα οποία πριν τοποθετηθούν ήταν αντιστράτηγος ε.α. Δ.Νικολακόπουλος ο οποίος πριν επανέρθει ως διοικητής της αγροφυλακής έκανε τον αγρότη σπέρνοντας ρεβίθια ( αυτο είναι πασίγνωστο) ...δεν προέβηλαλίστατα στα ΜΜΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: