ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ..Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΩΝ
ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΑΤΟ ΔΕΝ ΣΩΘΗΚΕ ..ΒΕΛΑΖΟΝΤΑΣ

'Αρθρο 120: (Ακροτελεύτια διάταξη)

1. Tο Σύνταγμα αυτό, που ψηφίστηκε από την E΄ Aναθεωρητική Bουλή των Eλλήνων...

2. O σεβασμός στο Σύνταγμα και τους νόμους που συμφωνούν με αυτό και η αφοσίωση στην Πατρίδα και τη Δημοκρατία αποτελούν θεμελιώδη υποχρέωση όλων των Ελλήνων.

3. O σφετερισμός, με οποιονδήποτε τρόπο, της λαϊκής κυριαρχίας και των εξουσιών που απορρέουν από αυτή διώκεται μόλις αποκατασταθεί η νόμιμη εξουσία, οπότε αρχίζει και η παραγραφή του εγκλήματος.

4. H τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Eλλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία.»

Το email μας tolimeri@gmail.com

ΓΑΠ & ΑΝΔΡΕΑ Co .Η Ελβετκή εταιρεία του ,αδελφού του πρωθυπουργού.που θα κάνει το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΙ

9.5.09

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δήλωση του αναπληρωτή προέδρου των Δημοκρατικών Γιάννη Σακιώτη: «Το ξαφνικό κλείσιμο της βουλής που σημαίνει την παραγραφή όλων των ποινικών υποθέσεων των υπουργών της περιόδου 2004-2007 είναι μια μαύρη ημέρα για την Δημοκρατία μας»

Αθήνα, 7 Μαΐου 2009

Με αφορμή το αιφνίδιο κλείσιμο της βουλής, ο αναπληρωτής πρόεδρος των Δημοκρατικών Γιάννης Σακιώτης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Το ξαφνικό κλείσιμο της Βουλής από την κυβέρνηση της ΝΔ, την ίδια μάλιστα ημέρα που ένα σημαντικό στέλεχος των κυβερνήσεων ΠΑΣΟΚ, ο Χ. Βερελής, παραιτήθηκε από το βουλευτικό του αξίωμα, εξαιτίας του νέου σκανδάλου της ΜΑΝ που ήρθε στη δημοσιότητα, είναι μια ενέργεια αυτό-ασυλοποίησης εκλεγμένων αντιπροσώπων του ελληνικού λαού, που εξασφαλίζει την παραγραφή όλων των ποινικών υποθέσεων των υπουργών της περιόδου 2004-2007, σηματοδοτώντας μια μαύρη ημέρα για την Δημοκρατία μας. Οι Έλληνες πολίτες αισθάνονται βαθιά προδομένοι από το πολιτικό σύστημα της Μεταπολίτευσης που ευτέλισε τα πάντα: αξίες, οράματα, ιδανικά.

Καλούμε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να αποδώσουν τις ευθύνες στα κόμματα του σκηνικού της σήψης και να υπερψηφίσουν στις εκλογές που έρχονται το νέο κόμμα των ενεργών πολιτών, το κόμμα των Δημοκρατικών (www.dimokratikoi.gr) για να ξεκινήσουν επιτέλους οι διαδικασίες της Νέας Μεταπολίτευσης που γίνεται απαραίτητη για να διασωθεί η χώρα μας από την επερχόμενη βύθιση».

Γιάννης Σακιώτης,

Αναπληρωτής πρόεδρος Δημοκρατικών



Το γραφείο τύπου


http://www.dimokratikoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: